به گزارش کودک پرس ، زهرا مولایی با توضیح اینکه همزمان به انعکاس اخبار تلخ در مورد ربوده شدن و تعرض به کودکان در رسانهها و فضاهای مجازی نگارش «باغ هزار دخترون» را آغاز کرده است، اظهار داشت: داستان اصلی این نمایش نیز دزدیده شدن یک دختر است که در بخش نمایشنامهنویسی جشنواره تئاتری کودک و نوجوان مورد توجه قرار نگرفت.
وی افزود: معتقدم جشنواره باید با توجه به شرایط اجتماعی، این اثر را مورد حمایت قرار میداد اما اینچنین نشد.
وی با بیان اینکه تالار هنر و سالن تئاتر کانون پرورش فکری و کودکان و نوجوانان از امکانات استاندارد برای اجرای نمایش برخوردار است، تصریح کرد: پس از بیتوجهی به نمایش «باغ هزار دخترون» در جشنواره تصمیم به اجرای آن گرفتم که کانون بدون مطالعه نمایشنامه، بررسی آن را به زمانی نامعلوم با انتشار فراخوان برای اجراهای کانون موکول کرد.
مولایی با اشاره به حمایت برخی هنرمندان و احساس مسئولیت در زمینه آسیبهای اجتماعی کودکان که پس از خواندن نمایشنامه شرایط اجرا را فراهم کردند، گفت: با این حمایتها من توانستم با وجود پروداکشن بالا، «باغ هزار دخترون» را به مرحله اجرا برسانم.
نویسنده و کارگردان نمایش «باغ هزار دخترون» با بیان اینکه غفلت مادران شرایط ربوده شدن دختر داستان را فراهم میکند، تاکید کرد: در زمینه آسیبهای اجتماعی، تنها بودن کودکان، موجب وسوسه افراد میشود پس برای جلوگیری از این اتفاقات کودک باید زیر چتر حمایتی کامل والدین خود قرار بگیرد تا طعمه سوءاستفادهگران قرار نگیرد.
وی با بیان اینکه افراد کودکآزار به دلیل بیماری دست به چنین کارهایی میزنند که آمار این افراد نیز متاسفانه رو به افزایش است، خاطرنشان کرد: با وجود احساس تاثر در جامعه از وقوع چنین اتفاقاتی، توانایی شناسایی و درمان همه این افراد را نداریم اما میتوانیم با اجرای نمایش این موضوعات را مطرح کنیم تا هشداری برای والدین و آموزشی برای کودکان باشد تا علاج وقوع قبل از واقعه کنیم.
وی در خصوص نمایش نیز گفت: «باغ هزار دخترون» مکان نامعلومی دارد که در آن کودکان توسط کودکرباها مورد بهرهکشی جسمی و روحی قرار میگیرند.
نمایش باغ هزار دخترون براساس قصهای به همین نام نوشته افسانه شعباننژاد و تلفیقی از بازیگران بزرگسال، خردسال و عروسک است و از 2 تا 16 آذرماه در هر شب ساعت 17 در خانه نمایش مهرگان به صحنه خواهد رفت.
منبع: ایرنا
ارسال دیدگاه