انتشارات امیر کبیر پنج عنوان کتاب پرفروش داشته است

به گزارش کودک پرس ، «قصه‌های خوب برای بچه‌های خوب» نوشته مهدی آذر یزدی، «شازده کوچولو» نوشته آنتوان دو سنت اگزوپری با ترجمه محمد قاضی، «صد سال تنهایی» نوشته گابریل گارسیا مارکز با ترجمه بهمن فرزانه، «اصول و فلسفه تعلیم و تربیت» نوشته علی شریعتمداری و «جوناتان مرغ دریایی» نوشته ریچارد باخ با ترجمه هرمز ریاحی پرفروش‌ترین کتاب‌های انتشارات امیرکبیر بوده است.

به گفته مدیر روابط عمومی انتشارات امیر کبیر کتاب‌هایی که معرفی شد، در سالی که گذشت از تیراژ بسیار بالایی برخوردار بودند برای مثال کتاب «جوناتان مرغ دریایی» نوشته هرمز یامی برای یک ارگان دولتی که با نوجوانان سر و کار دارد در یک دوره با شمارگان ۱۵ هزار نسخه منتشر شد. ضمن اینکه اکثر کتاب‌های پرفروش انتشارات امیرکبیر طی یک تا دو ماه تجدید چاپ می‌شوند.

مجموعه هشت جلدی «قصه‌های خوب برای بچه‌های خوب» شامل «قصه‌های کلیله و دمنه»، «قصه‌های مرزبان‌نامه»، «قصه‌های سندبادنامه و قابوس‌نامه»، «قصه‌های مثنوی مولوی»، «قصه‌های قرآن»، «قصه‌های شیخ عطار»، «قصه‌های گلستان و ملستان» و «قصه‌های چهارده معصوم (علیهم‌السلام)» است.

«قصه‌های خوب برای بچه‌های خوب» کتابی ویژه کودکان و نوجوانان است که با هدف آشنایی کودکان و نوجوانان با متون کهن و از میان برداشتن فاصله زبانی میان متون کلاسیک و نسل جدید نوشته شده است.

 

«جونتان مرغ دریایی» کتابی سرشار از امید است، داستان پرواز و رهایی، داستان چگونه پریدن و چگونه دل کندن، داستان رها کردن و شکستن تمام عادات. یک داستان نمادین که می‌توان از آن اوج گرفتن را آموخت. اینکه هرگز نباید مایوس شد و دست از تلاش کشید.

نویسنده این کتاب، ریچارد باخ، خلبانی است که تا کنون سه کتاب درباره پرواز نوشته است و «جوناتان مرغ دریایی» یکی از زیباترین این سه کتاب است.

«اصول و فلسفه و تعلیم و تربیت» شامل ۱۳ فصل کتاب است که در آن واقعیت جهان، رئالیسم تعلیم و تربیت، مفهوم فلسفه و … بررسی شده است.

همان طور که از عنوان بر می‌آید شامل اصول و فلسفه تعلیم و تربیت است. مراد از اصل در این کتاب مفاهیم، نظریه‌ها و قواعدی است که به صورت قضایای نسبتا کلی بیان شده‌اند. مفاهیم و نظریات ترتیبی را می‌توان از تعالیم دینی، زندگی پیشوایان معصوم و از تحقیقات روانشناسان، جامعه‌شناسان و نظریات مربیان معروف استخراج کرد.

 

در فلسفه تعلیم و تربیت رابطه فلسفه با تعلیم و تربیت مورد بحث قرار می‌گیرد. برای روشن کردن ارتباط فلسفه با تعلیم و تربیت باید ابتدا مفهوم فلسفه و تعلیم و تربیت را بیان و آن گاه رابطه این دو را بررسی کرد. در فلسفه تعلیم و تربیت، مکتب‌های فلسفی یا اجتماعی و آراء تربیتی آن‌ها نیز مورد بحث قرار می‌گیرد. در بخشی از این کتاب فلسفه تربیتی اسلام نیز به اختصار مورد توجه قرار گرفته است.

«صد سال تنهایی» نام رمانی به زبان اسپانیایی، نوشته گابریل گارسیا مارکز که چاپ نخست آن در سال ۱۹۶۷ در آرژانتین با تیراژ ۸۰۰۰ نسخه منتشر شد. تمام نسخه‌های چاپ اول صد سال تنهایی، به زبان اسپانیایی در همان هفته نخست کاملاً به فروش رفت.

در «صد سال تنهایی» هم به شرح زندگی شش نسل خانواده بوئندیا پرداخته شده است. ناپدید شدن و مرگ بعضی از شخصیت‌های داستان، به جادویی‌شدن روایت‌ها می‌افزاید. صعود رمدیوس به آسمان درست مقابل چشم دیگران، کشته شدن همه پسران سرهنگ آئورلیانو بوئندیا که از زنان در جبهه جنگ به وجود آمده‌اند توسط افراد ناشناس از طریق هدف گلوله قرار دادن پیشانی آن‌ها که علامت صلیب داشته و طعمه مورچه‌ها شدن آئورلیانو نوزاد تازه به دنیا آمده آمارانتا اورسولا از این موارد است.

 

«شازده کوچولو» اثری خیال‌انگیز و زیباست که در خلال آن عواطف بشری به ساده‌ترین شکل تجزیه و تحلیل شده است. در این داستان سنت اگزوپری به شیوه‌ای سوررئالیستی به بیان فلسفه خود از دوست داشتن و عشق و هستی می‌پردازد. طی این داستان سنت اگزوپری از دیدگاه یک کودک، که از سیاره‌ای به نام ب۶۱۲ آمده، پرسشگر سوالات بسیاری از آدم‌ها و کارهایشان است.

 

 

 

 

منبع: میزان