به گزارش کودک پرس ،دکتر رضا شروین بدو درباره وضعیت ابتلای کودکان به کرونا در پیک پنجم، گفت: وضعیت ابتلا به کووید ۱۹ در کودکان افزایشی است و در مرکز طبی کودکان نیز تعداد بستری زیاد شده است و یکی از بخشهای کوووید ۱۹ ما آیسییوی ما پر شده است. البته کماکان از تمام ظرفیت بیمارستان جهت خدمترسانی مطلوب استفاده می کنیم.
دلتا؛ سوش غالب در ابتلای کودکان
وی با بیان اینکه سوش غالب هم مانند همه جای شهر سوش دلتا است و در اطفال هم سوش دلتا را میبینیم، گفت: البته خدا رو شکر فعلا ظرفیت تختهایمان به گونهای است که اجازه خدمترسانی را میدهد، اما به هر حال آمار در زمینه ابتلای کودکان به کووید ۱۹ افزایشی است.
بدو ادامه داد: ما در حال حاضر در مرکز طبی کودکان یک بخش کامل به کووید ۱۹ اختصاص دادهایم و یک آیسی یوی هشت تخته هم به صورت جداگانه داریم. همچنین دو بخش را هم برای کووید ۱۹ با ظرفیت ۳۰ تخت در نظر گرفتیم. البته بیمارستان ما به عنوان قطب علمی طب اطفال کشور، اقدامات درمانی دیگر غیر از کووید ۱۹ را هم باید انجام دهد. لازم به ذکر است مشکلات اورژانسی کودکان و این نوع اقدامات به صورت مجزا و تفکیک شده، خدمت رسانی می شود.
راه اندازی آزمایشگاه جامع کرونای کودکان در مرکز طبی کودکان
وی با بیان اینکه در مرکز طبی کودکان هم آزمایشگاه جامع کرونای کودکان راهاندازی کردیم، گفت: بر این اساس سریعا تست را انجام میدهیم و سعی میکنیم مشخص کنیم که کودکانی که مراجعه میکنند، کووید دارند یا خیر. بنابراین باید تعادلی میان مراجعین کووید ۱۹ و غیرکووید ۱۹ ایجاد کنیم.
بدو درباره شدت بیماری کووید-19 در کودکان در واریانت دلتا، گفت: شدت بیماری در کودکان هنوز هم خیلی بیشتر نشده است، اما میزان سرایت در آنها بسیار بیشتر است. در عین حال در اطفال و کودکانی که بیماری زمینهای ندارند، تاکنون مرگ و میر چندانی نداشتیم، اما کودکانی که بیماری زمینهای دارند و به کرونا هم مبتلا میشوند، بیماریشان سختتر است.
توصیه به خانواده ها
وی خطاب به خانوادهها نیز گفت: رعایت هرچه بیشتر بهداشت و جدی گرفتن واریانت دلتا و عدم عادی انگاری و پرهیز از هر نوع رفت و آمد غیر ضروری و استفاده مستمر از ماسک مهمترین مباحثی است که خانواده ها در شرایط فعلی باید رعایت کننند. در عین حال کودکان هم باید تاجایی که می توانند ماسک بزنند، مگر در هوای آزاد.
بدو در ادامه با اشاره به بحث بازگشایی مدارس، گفت: انتظار است قبل از بازگشایی مدارس با کارشناسان حوزه سلامت کودکان مشورت شود و جلسات کارشناسی و تخصصی هم اندیشی به صورت مداوم برگزار شود و با نگاه کارشناسانه و تخصصی نحوه بازگشایی، پیامدهای احتمالی بازگشایی، الزامات بازگشایی مدارس مورد بررسی قرار گیرد
ارسال دیدگاه