اعتیاد کودکان به گوشی چطور شکل میگیرد
یک روانشناس و مشاوره خانواده گفت: خانوادهها تأثیر بسیار مهمی در اعتیاد کودکان به موبایل دارند، لذا اگر درک درستی از تربیت کودک نداشته باشند و او را به حال خود بگذارند باعث میشود کودک به محتوای نادرست فضای مجازی روی آورد و باعث آسیب رساندن به کودک خود شوند.
به گزارش کودک پرس ، علی اکبری، روانشناس و مشاوره خانواده از خراسانجنوبی با بیان اینکه سبک زندگی خانواده تأثیر بسیار مهمی بر اعتیاد کودکان به گوشی دارد، گفت: اگر خانوادهها نسبت به کودکان موارد تربیتی را اعمال نکنند و مراقبت صورت نگیرد ممکن است شکلگیری شخصیت کودک با مشکلاتی همراه باشد.
وی با اشاره به آسیبهای فضای مجازی بیان کرد: آسیبهای زیادی امروزه در فضای مجازی وجود دارد و اگر خانوادهها نتوانند کودک خود را در استفاده از محتواهای منتشر شده در این فضا کنترل کنند، باعث میشود احساسات و رفتار کودک تحتتأثیر ناهنجاریها قرار گیرد و در وجود کودک نهادینه شود.
اکبری با بیان اینکه به نظر میرسد اعتیاد به موبایل کمکم شکل میگیرد و روزبهروز بیشتر میشود، افزود: خانوادهها تأثیر بسیار مهمی در اعتیاد کودکان به موبایل دارند، لذا اگر درک درستی از تربیت کودک نداشته باشند و او را به حال خود بگذارند باعث میشود کودک به موبایل و محتوای نادرست فضای مجازی روی آورد و باعث آسیب رساندن به کودک خود شوند و این کودک در بزرگسالی به راههای نادرست کشیده شود.
روانشناس و مشاوره خانواده با تأکید بر اینکه زوجین قبل از فرزندآوری باید درک درستی از تربیت فرزند داشته باشند، اظهار کرد: بازی والدین با کودکان یکی از لحظات شیرینی است که کودک تجربه میکند، که در این راستا بهتر است والدین خود را موظف بدانند به باید و نبایدهای استفاده از وسایل بازی در فضای حقیقی و مجازی و رعایت حریمها آگاه باشند و کنترل لازم و متعارف را بر کودک خود داشته باشند.
وی گفت: در دنیای امروز میبینیم که کودکان علاقه زیادی به استفاده از گوشی والدین خود دارند و این امر به مرور در کودکان به یک اعتیاد منجر میشود که همچنان اثرات منفی آن در بزرگسالی ادامه خواهد داشت. فرزندانی که از کودکی به گوشی اعتیاد دارند و محتواهای نامناسب را در فضای مجازی نگاه میکنند باعث میشود در بزرگسالی به انحرافات اجتماعی روی بیاورند و زندگی اجتماعی آنها دچار آسیب شود.
ارسال دیدگاه