به گزارش کودک پرس، سید محمد طباطبائی، مدیر کمیته سینمایی سیامین جشنواره بینالمللی فیلمهای کودکان و نوجوانان در گفت وگویی اظهار کرد: هر ساله این جشنواره در آستانه بازگشایی مدارس برگزار میشد، ولی امسال زمان برگزاری متفاوت بود و از این بابت جشنواره با یک نگرانی آغاز شد و نگرانی از این بابت بود که ممکن است برگزاری جشواره در این زمان و وجود گرمای زیاد با عدم استقبال مواجه شود.
وی افزود: تمام تلاش ما این بود که این تهدید را به فرصت تبدیل کنیم و از ایام فراغت تحصیل کودکان و نوجوانان به بهترین نحو استفاده کنیم و همین امر باعث شد امسال در یک اتفاق بینظیر در طول برگزاری جشنواره شاهد استقبال بینظیر مردم عزیزم اصفهان از این جشنواره باشیم.
طباطبایی با تاکید بر اینکه برنامه ریزیهای زیادی برای این استقبال انجام شده بود گفت خوشحالیم که این برنامه ریزیها نتیجه بخش بود وشاهد بودیم که سالنهای سینما مملؤ از جمعیت است.
وی ادامه داد: ظرفیت کارگاههای تخصصی که به عهده کمیته سینمایی بود، تکمیل شد و حتی یک نفر جای خالی هم نداشت و این نشان از شور و هیجانی است که امسال بر جشنواره حاکم بود.
وی با تاکید بر این که امسال بخش جانبی جشنواره کمرنگ بود گفت: امسال این تصمیم اتخاذ شد که جشنواره در حوزه سینما و سالنهای سینما تمرکز داشته باشد و این تمرکز جوابگو بود و نگرانیها در خصوص عدم استقبال بر طرف شد و تصمیم داریم برای سالهای آینده همین گونه سیاست را اتخاذ کنیم تا شاهد استقبالهای این چنین با شکوه باشیم.
وی استقبال با شکوه و بینظیر از جشنواره را از نقاط قوت این جشنواره برشمرد و افزود: خوشبختانه امسال فیلمها از لحاظ کیفی به نسبت سالهای گذشته به خصوص دورههایی که این جشنواره به اصفهان برگشته، از سطح بالایی برخوردار بود.
وی ادامه داد: امسال تعداد تولیدات ویژه کودک و نوجوان نسبت به سال گذشته بیشتر بود و حدود ۱۸ فیلم سینمایی تولید شده و از این تعدادحدود ۱۱مورد به بخش مسابقات راه پیدا کرده کردهاند.
وی ادامه داد: خوشبختانه فیلمها از لحاظ کیفی سطح قابل قبولی داشت و مخاطبین اکثرا راضی ار سالنها بیرون میآمدند.
طباطبائی افزود: امسال برای اولین بار در طول تاریخ جشنواره فیلم کودک و نوجوان بخش سینمایی پویانمایی بهخاطر ۷ فیلمی که در این بخش پذیرفته شده بخش جداگانهای به خود اختصاص داده و این نوید بخش یک اتفاق بزرگ در عرصه انیمیشن ایران است و امیدواریم این اتفاق بزرگ باعث شود انمیشن سازان و فعالان این بخش به حق مسلم خود که اکران فیلمهای انیمیشن و حمایت ویژه از این فیلمها است، برسند.
طباطبایی در خصوص سینمای کودک و نوجوان گفت: در دهههای ۶۰ و ۷۰ این سینما فیلمهای به یاد ماندنی زیادی تولید میکرد که هنوز هم کودک و نوجوان امروز ما میتوانند با این فیلمها ارتباط برقرار کنند.
رییس انجمن سینمای جوان اصفهان ادامه داد: مدتی بود که سینمای کودک افت زیادی داشت و فیلمها بیشتر به دلیل عدم فرصت اکران به آرشیو میپیوست و این باعث رکود این بخش از سینما میشد.
طباطبائی گفت: امسال به دلیل کیفت بالای آثار و قولهایی که از سوی مسئولین داده شده، امید است اتفاقات خوبی برای سینمای کودک و نوجوان کشور رقم بخورد و کودک و نوجوان ایرانی بتواند از برنامههای تولید شده نهایت استفاده را ببرد.
مرجع: ایکنا
ارسال دیدگاه