از درمان 7 هزار زوج نابارور تا بیمه 200 هزار کودک یتیم

مدیرعامل بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام از درمان رایگان 7 هزار زوج نابارور ساکن در مناطق روستایی کشور خبر داد.

به گزارش کودک پرس ،امیرحسین مدنی، مدیرعامل بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام با بیان این مطلب گفت: تا به امروز 7 هزار زوج نابارور در مناطق محروم روستایی برای طی مراحل کامل درمان رایگان پذیرفته شده و تحت حمایت «طرح برکت خانواده» قرار گرفته‌اند که باعث تولد 800 نوزاد شده است.

او خاطرنشان کرد: در راستای تحقق سیاست‌های کلی جمعیت ابلاغی مقام معظم رهبری مبنی بر تحکیم بنیان خانواده و پویایی، بالندگی و جوانی جمعیت با افزایش نرخ باروری و تسهیل دسترسی همه افراد به خدمات درمان ناباروری، طرح برکت خانواده با هدف شناسایی، ساماندهی و ارائه خدمات کامل مالی و حمایتی در امور تشخیصی و درمانی زوج‌های نابارور مناطق روستایی در بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام آغاز شده و در حال انجام است.

به گفته مدیرعامل بنیاد برکت، با شناسایی، معرفی به مراکز درمانی و پوشش کامل هزینه‌های درمان ناباروری  زوج‌های کم بضاعت ساکن مناطق روستایی و محروم کشور تا به امروز بیش از 800 نوزاد در این مناطق به دنیا آمده‌اند.

مدنی با اشاره به این‌که طرح برکت خانواده از سال ۱۳۹۴ توسط شرکت خدمات بیمه برکت به اجرا درآمده است، بیان کرد: با آغاز طرح برکت خانواده تا به امروز 13 هزار و 270 زوج نابارور در مناطق روستایی شناسایی و 7 هزار زوج برای طی مراحل فرآیند تشخیص و درمان به مراکز درمانی معرفی ‌شده‌اند.

او در تشریح خدمات ارائه شده رایگان به زوج‌های نابارور گفت: انجام انواع خدمات تشخیصی و درمانی اعم از آزمایش‌های بالینی، تصویربرداری، IUI، IVF  و ICSI و تامین داروهای مورد نیاز، از جمله خدمات رایگان ارائه‌ شده به معرفی‌شدگان است. بیمه برکت علاوه بر هزینه‌های درمان زوج‌های نابارور مناطق روستایی، هزینه‌های زایمان آن‌ها را نیز تامین می‌کند.

مدیرعامل بنیاد برکت تاکید کرد: زوج‌های نابارور روستایی می‌توانند با مراجعه به دفاتر استانی شرکت خدمات بیمه برکت و تشکیل پرونده درمان ناباروری از خدمات حمایتی درمان ناباوری طرح برکت خانواده استفاده نمایند.

بنیاد برکت

مدنی در ادامه از اجرای «طرح برکت مهدوی» خبر داد و اظهار کرد: در قالب این طرح، 200 هزار کودک یتیم در سراسر کشور تحت پوشش تامین رایگان هزینه‌های درمان، بستری و جراحی در مراکز دولتی بیمه برکت قرار گرفته‌اند.

او با اشاره به قرار گرفتن کشور در منطقه حادثه‌خیز خاطرنشان کرد: وقوع برخی از بلایای طبیعی باعث وارد آمدن خسارت به مناطق و کسب و کار مردم به خصوص در روستاها شده و فشار مضاعف بر این خانواده‌ها را به دنبال دارد. بر اساس همین نیاز، بنیاد برکت اقدام به بیمه خانه‌های روستایی در سراسر کشور کرده است.

مدیرعامل بنیاد برکت ادامه داد: تاکنون یک میلیون و 100 هزار خانوار ساکن روستاهای سراسر کشور تحت پوشش بیمه آتش‌سوزی و حوادث برکت قرار گرفته‌اند تا در صورت وقوع زلزله، سیل، آتش سوزی و سایر حوادث طبیعی به آن‌ها خسارت پرداخت شود.

مدنی تاکید کرد: در سه سیل اخیر در استان‌های لرستان، خوزستان، گلستان و زلزله سی سخت در استان کهگیلویه و بویراحمد به هر خانوار آسیب‌دیده تا سقف 200 میلیون ریال خسارت پرداخت شده است.

مدیرعامل بنیاد برکت در پایان گفت: 11 هزار و 500 روستا و 2 میلیون و 25 هزار خانوار تحت پوشش فعالیت‌ها و خدمات بیمه برکت در سراسر کشور قرار دارند.