ارتباط کمردرد با ناهنجاری‌های رفتاری نوجوانان

محققان با تجزیه و تحلیل اطلاعات به دست آمده از ۶۵۰۰ نوجوان به این نتیجه رسیدند که با افزایش تعداد دفعات کمردرد، میزان مصرف دخانیات و الکل و همچنین غیبت از کلاس‌های درس در بین نوجوانان افزایش می‌یابد.

به گزارش کودک پرس ، محققان دانشگاه آکسفورد انگلیس دریافتند نوجوانانی که به طور مستمر کمردرد را تجربه می کنند، بیش از سایرین در خطر مصرف دخانیات و الکل قرار دارند و احتمال ابتلا به اضطراب و افسردگی در آن ها بیشتر است.

در دوره نوجوانی دردهای اسکلتی و عضلانی و به ویژه کمردرد به شدت افزایش می یابد. با وجود این که این دردها زودگذر بوده و معمولا اهمیت چندانی ندارند، ممکن است تاثیرات نامطلوبی بر سلامت روانی نوجوانان باقی بگذارند.

محققان با تجزیه و تحلیل اطلاعات به دست آمده از 6500 نوجوان به این نتیجه رسیدند که با افزایش تعداد دفعات کمردرد، میزان مصرف دخانیات و الکل و همچنین غیبت از کلاس های درس در بین نوجوانان افزایش می یابد. برای مثال احتمال مصرف دخانیات در نوجوانان 14 تا 15 ساله که بیش از یک بار در هفته دچار کمردرد می شوند، 2 تا 3 برابر نوجوانانی است که به ندرت دچار کمردرد شده یا اصلا آن را تجربه نمی کنند.

همچنین نوجوانانی که بیش از یک بار در هفته دچار کمردرد می شوند دو برابر سایرین در کلاس های درس غیبت داشته اند.

 

هنوز رابطه بین افسردگی و اضطراب با این نوع دردها به درستی مشخص نشده است، با وجود این بین میزان ابتلا به افسردگی و اضطراب در نوجوانانی که اصلا دچار کمردرد نمی شوند با نوجوانانی که به طور مستمر درد را تجربه می کنند، تفاوت وجود دارد.ایرنا

 

 

 

 

 

منبع: شفا آنلاین