ارتباط مستقیم مصرف خودسرانه دارو در بارداری و صرع کودک
به طور کلی آسیب به مغز جنین در دوران حاملگی به خصوص در ۴ ماه اول میتواند جنین را در آینده مبتلا به صرع کند.
به گزارش کودک پرس ، یک عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: بهترین راه جهت پیشگیری از مبتلا شدن کودک به صرع پرهیز از مصرف خودسرانه دارو در بارداری و مراقبت از سر کودک است.
دکتر جعفر مهوری درباره علت به وجود آمدن صرع در کودکان اظهار کرد: آسیب رسیدن و ضربه به سر کودک در دوران جنینی میتواند از علل شایع به وجود آمدن صرع باشد.
وی با بیان اینکه در زمان تولد کودک، هایپوکسی یا کمبود اکسیژن نیز میتواند جزو علل به وجود آمدن صرع باشد، افزود: به طور کلی آسیب به مغز جنین در دوران حاملگی به خصوص در ۴ ماه اول میتواند جنین را در آینده مبتلا به صرع کند.
این متخصص مغز و اعصاب خاطرنشان کرد: زنان باردارای که به صورت خودسرانه به ویژه در ماههای اول بارداری دارو استفاده میکنند، فرزندشان را مستعد ابتلا به صرع کرده همچنین افزایش فشار خون در ماههای آخر بارداری نیز میتواند سبب به وجود آمدن فشارهایی بر روی جنین و در نهایت صرع شود.
مهوری عنوان کرد: کاهش موادی همچون کلسیم و گلوکز نیز میتوانند از علل به وجود آمدن تشنج و صرع در کودکان شود.
وی یادآور شد: ضربههای محکم به سر کودک که سبب کاهش هوشیاری، خونریزی، شکستگیهای داخل مغز و فرورفتگی در مغز شود نیز در آینده فرد را مستعد ابتلا به صرع میکند.
این فوق تخصص صرع تاکید کرد: بهترین راه جهت پیشگیری از مبتلا شدن کودک به صرع پرهیز از مصرف خودسرانه دارو در بارداری و مراقبت از سر کودک است همچنین در زمان اصابت ضربه به سر کودک ضروری است که بیمار را هر چه سریعتر به بیمارستان رسانند و اقدامات لازم همچون سیتی اسکن و عکسبرداری برای آن انجام شود.
منبع: شفا آنلاین
ارسال دیدگاه