به گزارش کودک پرس ، محققان دانشگاه نورث وسترن آمریکا در مطالعه خود، ۴۱۶۰ کودک ۱۰ تا ۱۴ سال را که تحت آزمایش مقاومت انسولین قرار گرفته بودند و مادرشان در هفته ۲۸ بارداری مبتلا به دیابت بارداری بود را بررسی کردند.
«بوید متزگر»، پژوهشگر ارشد، در این باره می گوید: «مطالعه ما نشان می دهد جدای از وزن مادر یا عوامل ژنتیکی ابتلا به دیابت، میزان قندخون مادر در طول بارداری به افزایش ریسک چاقی و مقاومت انسولین در کودک می افزاید.»
وی در ادامه می افزاید: «متابولیسم گلوکز مادر در طول بارداری بر متابولیسم گلوکز کودکش تاثیر می گذارد.»
به گفته متزگر، «این حقیقت که بروز این مشکلات در کودک در سن ۱۱ سالگی با میزان گلوکز مادر در زمان بارداری اش مرتبط است، یک دلیل مهم دیگر برای تشخیص و درمان دیابت بارداری است.»
دیابت بارداری مشکلی است که در آن یک زن فاقد بیماری دیابت در طول بارداری اش دچار میزان قندخون بالا می شود. این وضعیت موجب افزایش ریسک پره اکلامپسی، افسردگی، سزارین و مرده زایی می شود.
بالغ بر ۲۰ درصد زنان در طول بارداری شان مبتلا به قندخون بالا می شوند.
منبع: مهر
ارسال دیدگاه