اختتامیه جشنواره نقاشی کودکان و نوجوانان اصفهان برگزار شد

به گزارش کودک پرس ،آیین اختتامیه مسابقه بین‌المللی نقاشی کودکان و نوجوانان اصفهان عصر روز گذشته، ۱۷ اردیبهشت‌ماه با حضور عبدالله سهرابی، دستیار وزیر امور خارجه، احمد قربان‌اف، سفیر ترکمنستان در ایران و هیئت همراه، رضا پیرپیران، مسئول هماهنگی امور نمایندگی‌های وزارت امور خارجه در داخل کشور، علی قاسم‌زاده، شهردار اصفهان، علیرضا سالاریان، رئیس نمایندگی وزارت امور خارجه در اصفهان و مجتبی شاه‌مرادی، معاون فرهنگی شهردار و رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری اصفهان در کتابخانه مرکزی این شهر برگزار شد.

شاه‌مرادی در این مراسم، اظهار کرد: در جشنواره بین‌المللی نقاشی کودکان و نوجوانان اصفهان، آثاری از ۲۸ استان و ۱۸ کشور از تمام قاره‌ها به دبیرخانه جشنواره ارسال شد که در مجموع، بیش از هزار و ۵۰۰ اثر را شامل می‌شود.

وی افزود: تمام فرآیند جشنواره به‌صورت مجازی بود و به همین منظور، سایتی طراحی شد تا آثار از طریق آن به دبیرخانه ارسال شود. در نهایت نیز مقرر شد آیین اختتامیه این جشنواره در هفته فرهنگی اصفهان برگزار شود که امروز پنجمین روز خود را پشت سر می‌گذارد و به یاد یک نقاش بزرگ، حاجی مصورالملکی که از مفاخر اصفهان محسوب می‌شود، نام‌گذاری شده است.

معاون فرهنگی شهردار اصفهان تصریح کرد: نقاشی‌های جشنواره بعد از اتمام هفته فرهنگی اصفهان، در سطح شهر به نمایش درمی‌آید و در سایت جشنواره نیز قابل مشاهده است. دوره بعدی مسابقه نیز امسال برگزار خواهد شد. موضوع جشنواره، «شهر من، شهر زندگی» بود و امیدواریم اصفهان و همه شهرهای دنیا، شهری برای کودکان باشند.

ارسال ۸۰۰ اثر خارجی به دبیرخانه جشنواره

عطیه مرکزی، از اعضای هیئت داوران مسابقه بین‌المللی نقاشی کودکان و نوجوانان اصفهان نیز در این آیین، بیان کرد: در مجموع، دو هزار اثر به دبیرخانه جشنواره ارسال شد که از این تعداد، ۸۰۰ اثر، خارجی و هزار و ۲۰۰ اثر، داخلی است.

وی با بیان اینکه داوری در دو مرحله انجام شد و ۵۰۰ اثر به مرحله دوم راه یافت، افزود: نقاشی‌های ارسالی در چهار رده سنی چهار تا شش سال، هفت تا ۹ سال، ۱۰ تا ۱۳ سال و ۱۴ تا ۱۸ سال طبقه‌بندی و داوری شد.

عضو هیئت داوران مسابقه بین‌المللی نقاشی کودکان و نوجوانان اصفهان اظهار کرد: تناسب اثر خلق شده با سن کودک و نوجوان بدون دخالت مربی و والدین، میزان ارتباط آثار با موضوع تعیین شده، در نظر گرفتن تخیل و خلاقیت در بیان موضوع، نوآوری، ترکیب‌بندی، زاویه دید، تکنیک، بافت و مهارت‌های اجرایی در تصویر و ارائه اثر، معیارهایی بود که آثار ارسالی بر اساس آنها مورد ارزیابی و داوری قرار گرفت.

وی تصریح کرد: بیشترین آثار خارجی ارسال شده به دبیرخانه جشنواره، از کشور ترکمنستان و بیشترین اثر داخلی مربوط به اصفهان است. ضمن اینکه در هر رده سنی، سه اثر به‌عنوان آثار برگزیده، پنج تا شش نقاشی به‌عنوان آثار شایسته تقدیر، ۱۰۰ نقاشی برای نمایشگاه فیزیکی و ۲۰۰ تا ۳۰۰ اثر برای نمایشگاه مجازی انتخاب شدند.

یادآور می‌شود، در پایان این مراسم، از افراد برگزیده و شایسته تقدیر در رده‌های سنی مختلف، با اهدای لوح و تندیس جشنواره، تقدیر به عمل آمد.