به گزارش کودک پرس ،حسین ایزانلو افزود: طرح واکسیناسیون فلج اطفال در 2 مرحله انجام می شود که مرحله نخست آن هفتم تا نهم اردیبهشت ماه انجام شده است و مرحله دوم آن 19 تا 21 خردادماه انجام خواهد شد.
وی اضافه کرد: این طرح طبق روال هر ساله و با هدف حفظ و ارتقاء پوشش واکسیناسیون در کودکان و جلوگیری از استقرار ویروس وحشی پولیو اجرایی و پیش بینی می شود در مرحله دوم این طرح نیز تعداد 9 هزار و 527 کودکی که در مرحله نخست زیر پوشش قرار گرفته اند، واکسینه شوند.
وی بیان کرد: طرح واکسیناسیون علیه فلج اطفال در مراکز تجمع اتباع در قم، از جمله مناطق جمکران، شهرقائم، کوره های آجرپزی، مراکز حاشیه شهر و در روستاها به صورت خانه به خانه و با مراجعه کارشناسان مرکز بهداشت به درب منازل صورت می گیرد.
ایزانلو با بیان این که در این طرح 2 قطره فلج اطفال خوراکی به کودکان خورانده می شود، ادامه داد: کودکان ایرانی ساکن این مناطق نیز برای جلوگیری از ابتلا و همه گیری ویروس فلج اطفال علیه این بیماری واکسینه می شوند.
به گفته وی، این طرح در سایر مناطق شهری با مراجعه اتباع غیرایرانی به مراکز جامع خدمات سلامت و پایگاه های سلامت اجرایی می شود.
27 مرکز خدمات جامع سلامت و 89 پایگاه سلامت در استان قم فعال است.
به گفته وی، سال گذشته، با اجرای طرح واکسیناسیون فلج اطفال در 2 مرحله، حدود 20 هزار تَن از کودکان غیرایرانی و ایرانی ساکن در قم علیه بیماری فلج اطفال واکسینه شدند.
معاون دانشگاه علوم پزشکی قم خاطرنشان کرد: با اجرای طرح واکسیناسیون کودکان علیه بیماری فلج اطفال که از سال 1370 آغاز شده است، در 27 سال گذشته هیچ موردی از بیماری فلج اطفال کشف و گزارش نشده و کشورمان عاری از ویروس پولیومیلت می باشد.
وی افزود: با توجه به شرایط حساس ایران از نظر همجواری با کشورهای افغانستان و پاکستان و همچنین آمد و شد بالای اتباع این کشورها در استان قم، این طرح هر ساله باید با عزم جدی تر اجرایی شود.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه