تنها یک نفر از مسئولان حامی است
پدر آرات درباره حامیان آرات میافزاید: شخصی به نام میلاد ماهانه مقداری برای آرات هزینه میکند. از سوی دیگر، مجموعه ورزشی اکسیژن قرار است که تجهیزات ورزشی را برای آرات مهیا کند و با پارس آنلاین هم قرارداد بستیم که آرات را مورد حمایت قرار دهد. او ادامه میدهد: همچنین از بین مسئولان تنها مهدی علیجانزاده کاشی، منشی دوم شورای شهر بابل، آرات را مورد حمایت خود قرار داده است و دیگر از هیچ حمایتی خبری نیست. به راستی باید حمایت از شکوفایی استعدادهای ایرانی به این حد کمرنگ باشد؟ مگر کشورهای دیگر برای به ثمر رساندن استعدادهای خود از همان ابتدا مربیان کارآزموده را به کار نمیگیرند تا انرژی کودکان تلف نشود؟ با وجود این ضروری است که مسئولان هر چه بیشتر از آرات حمایت کنند، چرا که این پسر بابلی میتواند مایه افتخار و مباهات ایران شود.
ورزش در خون آرات است
افراد بسیاری در جامعه حضور دارند که با وجود استعداد فراوان، کشف نشده و مشغول کارهایی هستند که به ناچار به آن روی آورده اند، در حالی که اگر آنها از همان کودکی مرتبط با تواناییهایشان پرورش مییافتند آینده روشنی در انتظارشان بود. این حال و روز بسیاری از جوانانی است که با وجود گذراندن دهههایی از زندگی هنوز نمیدانند استعدادشان در چه زمینهای است و این نشاندهنده خلأهایی است که مسیر زندگی افراد را تغییر داده است. از پدر آرات میپرسیم چگونه نبوغ آرات کشف شده است که میگوید: نبوغ ملاک نیست. درواقع قبل از به دنیا آمدن آرات مسیر او را مشخص کردم تا در او خلق و خوی ورزشی را ایجاد کنم. بعد از به دنیا آمدن او نیز شروع به تمرین دادن کردم. او اظهار میکند: بعد از آن آرات خودش مسیرش را انتخاب کرد. من تمایل دارم که او والیبالیست یا فوتبالیست شود، اما به حدی انعطاف دارد و پشتک میزد که هنوز معلوم نیست آینده ورزشی او چگونه است. او با اشاره به اینکه ورزش در خون آرات است، میافزاید: چندی پیش آرات را برای اولین بار به استخر بردم. او در هفت جلسه شنا کردن را یاد گرفت، به گونه ای که مربیان تعجب کردند. در واقع آرات با تمامی ورزشها توانایی برقراری ارتباط را دارد و بسیار هم پا به توپ است. از او میپرسیم چه پیشنهادی برای والدین دارد تا فرزندانشان را در مسیر رشد قرار دهند که میگوید: تجربه من از بدو تولد تا سه سالگی است. تجربه سنهای بعدی را ندارم و معتقدم که اگر والدین هدف داشته باشند مسیر مشخص میشود، چرا که من اصلا آرات را به کلاسهای مدرن نبردم و تنها نرمشهایی را که در دوران مدرسه یاد گرفتم به او انتقال دادم. در واقع با چیزهای ساده هم میتوان زمینه رشد کودکان را فراهم کرد. او درباره اینکه برخی والدین به فرزندان خود فشار میآورند، بیان میکند: نباید فرزندان را مجبور به انجام کاری کرد، چرا که آنها دلزده و خسته میشوند. پدر آرات ادامه میدهد: بارها شده که آرات انجام برخی حرکات را دوست نداشته و من سعی کردم که در قالب بازیهای کودکانه نظر او را جلب کنم، تا جایی که بلافاصله مشتاقانه حرکات را انجام داده است. او عنوان میکند: من سعی کرده ام که آرات را در مسیر ورزش قرار دهم، چون هم به سلامتی او کمک میکند و هم فرد مثبتی برای جامعه میشود، اما در نهایت این آرات است که مسیر خودش را انتخاب میکند. من فقط به او راه را نشان داده ام.
تبعات منفی و مثبت غیر معمولی بودن
از پدر آرات درباره تبعات شناخته شدن آرات میپرسیم که میگوید: هرگاه برای تفریح آرات را به پارک میبریم، افرادی قصد بغل کردن و عکس انداختن با او را دارند و همین مساله باعث میشود او نتواند مانند همسالانش کودکی کند. از سوی دیگر، چون به چشم آمده دائما باید مراقب او باشیم. او در مورد تبعات مثبت شهرت آرات نیز میگوید: بارها پیش آمده که آرات از محبوبیتش استفاده کرده و توسط هوادارانش برای نیازمندان پول جمع کرده است. او با ذکر مثالی میافزاید: چندی پیش یک جوان گیلانی پاهایش قطع شده بود و برای انجام عمل جراحی به کمک نیاز داشت. با فراخوان در صفحه اینستاگرام آرات مبلغی جمع شد، این مساله حتی باعث شد بیمارستان هم به این جوان کمک کند. پدر آرات هدفمند جلو رفته و برای موفقیت پسرش تلاش بسیار میکند. پسری که میتواند پرچم کشور را در میادین بینالمللی به اهتزار درآورد. از این رو آرات نیازمند حمایت همه جانبه مسئولان است تا استعدادش در مسیر درست سرمایهگذاری شود، چرا که آینده ایران به دست فرزندانی است که مورد حمایت واقع شوند.
منبع: آفتاب
ارسال دیدگاه