روز کودک و قصه هم‌زمان با روز جهانی کودک در بیمارستان کودکان امام حسین(ع) اصفهان

به گزارش خبرگزاری کودک پرس، استان اصفهان، در روز جهانی کودک مربیان کانون با اجرای قصه‌گویی شاد همراه با برنامه‌های نشاط‌آور در بیمارستان امام حسین علیه‌السلام اصفهان برگی زرین از عشق و محبت به کودکان را رقم زدند.

این برنامه که به مناسبت روز کودک و قصه با هدف ایجاد نشاط برای کودکان بیمار برگزار شد، گل‌واژه‌های لبخند را بر لبان بچه‌ها نشاند و لحضات شاد و مفرحی را ارزانی آن‌ها نمود.

هفته‌ی ملی و روزجهانی کودک فرصتی ارزشمند برای یادآوری مسئولیت همه‌ی ما در قبال کودکان است. کودکان باید در محیطی امن، شاد و امیدبخش رشد کنند، زیرا آن‌ها سرمایه‌های انسانی فردای کشورند و حال خوش آنان، حال خوش جامعه است و امروز مربیان کانون این حال‌خوش زندگی را با لبخند تقدیم بچه‌ها کردند.

با توجه به این‌که روز کودک و قصه با هدف ترویج و توسعه قصه‌گویی، ایجاد فضای متنوع و شاد در مراکز فرهنگی، اجتماعی استان‌ها و به ویژه در بیمارستان‌های کودکان با رویکرد توجه جامعه به کودک و نوجوان، آشنایی مراکز درمانی، اجتماعی و مذهبی با تاثیر قصه‌گویی در فرایند شادی و رشد فکری و شخصیتی کودکان و نوجوانان است، به همین مناسبت این برنامه در بیمارستان  کودکان امام حسین( ع) اصفهان برگزار گردید.
 کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان همواره تلاش می‌کند تا در کنار خانواده‌ها، نهادهای فرهنگی و دستگاه‌های اجرایی، در مسیر تحقق عدالت فرهنگی و پرورش روحیه‌ی خلاق، با نشاط و آگاه در میان کودکان گام بردارد.

روز کودک و قصه هم‌زمان با روز جهانی کودک در بیمارستان کودکان امام حسین(ع) اصفهانروز کودک و قصه هم‌زمان با روز جهانی کودک در بیمارستان کودکان امام حسین(ع) اصفهانروز کودک و قصه هم‌زمان با روز جهانی کودک در بیمارستان کودکان امام حسین(ع) اصفهان

روز کودک و قصه هم‌زمان با روز جهانی کودک در بیمارستان کودکان امام حسین(ع) اصفهان

روز کودک و قصه هم‌زمان با روز جهانی کودک در بیمارستان کودکان امام حسین(ع) اصفهان

روز کودک و قصه هم‌زمان با روز جهانی کودک در بیمارستان کودکان امام حسین(ع) اصفهان