ایده‌های مسئولانه از قلب آینده‌سازان در کانون دامغان

به گزارش روابط عمومی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان سمنان، مرکز فرهنگی هنری شماره ۲ دامغان، هم‌زمان با فرارسیدن هفته دولت و به منظور ارج نهادن به خدمات دولتمردان و آشنایی نسل آینده با مفاهیم مسئولیت‌پذیری اجتماعی، برنامه‌ای ویژه و آموزنده را به اجرا درآورد.

محبوبه صرفی، مربی مسئول مرکز فرهنگی هنری شماره ۲ دامغان، دراینباره گفت: در ابتدای برنامه، ضمن معرفی هفته دولت و تبیین وقایع مهم این هفته، تلاش شد تا اهمیت و جایگاه مسئولیت‌پذیری در جامعه برای اعضا تبیین شود. سپس، فعالیت محوری ما با عنوان «درخت دولت» آغاز شد که با استقبال اعضای پسر مرکز همراه بود.

صرفی افزود: در این فعالیت، از اعضای پسر خواسته شد تا با تکیه بر قوه تخیل و تفکر خود، جمله‌ی «من اگر مسئول بودم…» را در برگه‌هایی که به شکل برگ درخت آماده شده بودند، تکمیل کنند. هر کدام از آنها با رویکردی مسئولانه، ایده‌ها، خواسته‌ها و راهکارهای خود را برای ساختن جامعه‌ای بهتر و پویاتر نوشتند.

وی ادامه داد: پس از تکمیل ایده‌ها، برگه‌های نوشته شده توسط اعضا، با دقت بر روی پانلی که به شکل یک «درخت دولت» طراحی شده بود، چسبانده شد که این درخت نمادی از رشد و بالندگی ایده‌های مسئولانه و مشارکت فعال کودکان و نوجوانان در ساختن آینده‌ای روشن بود.

صرفی تصریح کرد: در پایان این فعالیت، اعضا در کنار «درخت دولت» که با برگ‌های ایده‌هایشان شکوفا شده بود، عکس یادگاری گرفتند تا این لحظه مهم از مشارکت و خلاقیتشان برای همیشه ثبت شود.