مهارت خود آگاهی و تنظیم هیجان در مراکز کانون شهر اراک

به گزارش خبرگزاری کودک پرس، استان مرکزی، کارگاه آموزشی مهارت خود آگاهی تنظیم هیجان در این مرکز با دعوت از واشقانی مشاوره پیرامون موضوع «خودآگاهی» در روز دوشنبه ۶ مردادماه ۱۴۰۴ در هر دو مرکز فرهنگی هنری شماره پنج و هشت اراک برگزار شد.

آموزش مهارت خود آگاهی و تنظیم هیجان در کانون شهر اراک

قشقائی مدرس این دوره با اشاره به اهمیت و ضرورت کسب مهارت «خودآگاهی» گفت: کارگاه خودآگاهی و تنظیم هیجان به شما کمک می‌کند تا خودتان و احساساتتان را بهتر بشناسید و بتوانید هیجان‌های خود را به شکل سالم‌تری مدیریت کنید.

آموزش مهارت خود آگاهی و تنظیم هیجان در کانون شهر اراک

در ادامه در مورد شناسایی انواع هیجان‌ها، درک چگونگی تأثیر هیجان‌ها بر رفتار، و یادگیری تکنیک‌هایی برای تنظیم هیجانات مختلف مانند استرس، خشم و اضطراب در این دوره به آموزش‌هایی اشاره شد و تکنیک‌های مختلفی مانند تنفس عمیق، مدیتیشن، تمرین‌های ذهنی و تکنیک‌های شناختی برای مدیریت هیجانات از سوی مدرس ارائه شد.