از توزیع جهیزیه و سمعک تا حمایت از مسکن؛ سفر پربار مدیرکل بهزیستی به سراوان

در جریان سفر یک‌روزه عباسعلی اویسی، مدیرکل بهزیستی استان سیستان و بلوچستان به سراوان، قریب به ۲۶۰ خدمت در حوزه‌های جهیزیه، اشتغال، مسکن و تجهیزات توانبخشی به جامعه هدف ارائه شد.

به گزارش روابط عمومی اداره‌کل بهزیستی استان، در این سفر تعداد ۲۱۵ دستگاه سمعک به ارزش تقریبی ۳۰ میلیارد ریال بین مددجویان ناشنوا و کم‌شنوا توزیع شد. همچنین ۸ دستگاه تبلت نیز به کودکانی اختصاص یافت که با تلاش مراکز توانبخشی از جمله مرکز نیلوفر، موفق به بازگشت به مدارس عادی شده‌اند.

از دیگر اقدامات مهم، توزیع ۲۵ سری جهیزیه به ارزش هر سری ۵۰ میلیون تومان بود که در مجموع ۱ میلیارد و ۲۵۰ میلیون تومان برای تأمین آن هزینه شده است.

در حوزه اشتغال و مسکن نیز، ۱۰ پروژه اشتغال‌زایی و تأمین مسکن برای مددجویان شهرستان به بهره‌برداری رسید.

مدیرکل بهزیستی استان در ادامه این سفر، از پروژه‌های در حال ساخت طرح نهضت ملی مسکن در سراوان بازدید کرد. مقرر شد مستندات مربوط به مددجویان متقاضی دریافت واحدهای مسکونی، هرچه سریع‌تر از سوی شهرستان به استان ارسال شود تا امکان پرداخت سهم آورده آن‌ها از سوی سازمان فراهم شود. بر اساس گزارش کارشناسان، واگذاری این واحدها که حدود ۱۱۵ واحد مسکونی را شامل می‌شود، طی ماه‌های آینده انجام خواهد شد.

عباسعلی اویسی در حاشیه این سفر با قدردانی از همکاری سازنده فرمانداری و سایر دستگاه‌های اجرایی شهرستان سراوان، اظهار داشت:
«یکی از نقاط قوت سراوان، وجود همگرایی قابل‌توجه میان نهادهای دولتی و حمایتی در پیگیری امور مردم و جامعه هدف است. این تعامل سازنده، زمینه را برای اجرای موفق‌تر برنامه‌های بهزیستی و رسیدن به اهداف توسعه اجتماعی هموار کرده است.»

وی افزود: «اگر همدلی و همراهی دستگاه‌های شهرستانی به‌ویژه فرمانداری، کمیته امداد، شبکه بهداشت، آموزش و پرورش و شوراهای محلی استمرار داشته باشد، می‌توانیم در آینده شاهد ارتقاء شاخص‌های کیفیت زندگی مددجویان در سراوان باشیم.»