کتاب «ماجرای احمد و سارا» برای کودکان و والدین
کتاب «ماجرای احمد و سارا» با داستانی ساده خطرهایی که کودک را در خانه تهدید میکند و همچنین روش برخورد درست با کودک را نشان میدهد، این کتاب میتواند داستانی جذاب برای کودکان باشد و همچنین نکاتی آموزنده برای والدین به همراه دارد.
به گزارش کودک پرس ، کتاب ماجرای احمد و سارا داستان کوتاهی از رفتار برادر بزرگتر خانواده با خواهرش است، در حالی که مادر برای خرید از خانه بیرون رفته و مادربزرگ استراحت میکند. در این کتاب خطرهایی که ممکن است کودک در خانه با آنها مواجه شود و همچنین رفتار درست با کودکان زمانی که آنها اشتباه میکنند، پرداخته شده است.
روی جلد کتاب، نوشته شده این داستان برای کودکان بالای ۷ سال مناسب است، اما میتواند نکات آموزشدهندهای برای پدرها و مادرها به همراه داشته باشد.
درباره نویسنده
فرشته طائرپور متولد اول بهمن ۱۳۳۱ در تهران، تهیهکننده، مدیر تولید، مجری طرح و فیلمنامهنویس ایرانی است. او ۲۶ مرداد ۱۴۰۰ بر اثر ابتلا به کرونا در سن ۶۹ سالگی دارفانی را وداع گفت.
او فارغالتحصیل کارشناسی ادبیات انگلیسی بود و مدتی را به عنوان نویسنده و عضو هیات تحریریه در مجله زن مشغول به کار شد و در سالهای بعد ضمن مدیریت مرکز نگارش ویرایش کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان (۱۹۹۱–۱۹۸۲) با گروههای کودک و نوجوان شبکههای اول و دوم سیما در مقام مشاور و نویسنده همکاری داشت. طائرپور به دنبال فعالیت ادبی در حوزه کودکان و نوجوانان از سال ۱۳۶۶ در زمینه سینمای کودک نیز به کار پرداخت.
خانه ادبیات و هنر کودکان و نوجوانان که طائرپور مدیرعامل آن بود، بیش از ۱۰ فیلم سینمایی و حدود ۲۰ هزار دقیقه آثار ویدئویی تهیه کردهاست. طائرپور در بخش مسابقه جشنواره فیلم فجر نیز نخستین داور زن از مجموعه سینمای ایران محسوب میشود. او همچنین نخستین داور جشنواره فیلمهای کودکان در جشنوارههای فرانکفورت، قاهره و حیدرآباد بودهاست، در ضمن نخستین سینماگر ایرانی است که در ۵۰ سال گذشته توانسته به عضویت هیات رئیسه سازمان بینالمللی فیلم سازان کودک وابسته به یونسکو (سیفژ) درآید. فرشته طائرپور در سالهای ۱۳۷۹ تا ۱۳۸۱ به عنوان نخستین تهیهکننده زن، به عنوان رئیس هیات مدیره خانه سینما که بزرگترین سندیکای صنفی سینماگران ایرانی است، انتخاب و مشغول به کار بودهاست.
طائرپور تهیهکنندگی آثار سینمایی چون «گلنار»، «خداحافظ دختر شیرازی»، «آینههای روبهرو»، «نخودی»، «زن دوم»، «وقتی همه خواب بودند»، «پسر مریم»، «نان و شعر»، «پاتال و آرزوهای کوچک»، «مدرسه پیرمردها» را برعهده داشته است. وی بیش از ۳دهه در سینمای نوپای کودک و نوجوان ایران، جشنوارههای مهم سینمایی، تهیه و تولید فیلم و فعالیتهای صنفی و بینالمللی، نقش آفرینی ممتازی ایفا کرده است.
قسمتی از متن کتاب
قوطی نبات روی طاقچه بود و دست احمد به آن نمیرسید. تازه بیبی هم درست زیر تاقچه خوابیده بود.
احمد با خودش گفت:« شاید اصلاً سارا چای بدون نبات را بیشتر دوست داشته باشد.»
بعد با خوشحالی در شیشه را گذاشت و به طرف سارا رفت. فکر کرد وقتی مادر بیاید و ببیند که او یک داداش خیلی خوب بوده و چای سارا را هم داده، خیلی خوشحال میشود.
بعد در حالی که سعی میکرد هم لبخندش مثل مادر باشد و هم حرف زدنش، گفت: « بیا سارا جان… بیا خودم چایات را بدهم تا مامان بیاید.»
آنوقت شیشه را به سارا نشان داد تا دهانش را باز کند. مادر همیشه همین کار را میکرد؛ اما مثل اینکه سارا خیال نداشت همان رفتاری را که با مادر میکرد، با احمد هم بکند.
احمد گفت:«دهانت را باز کن… میخواهم چایات را بدهم.»
سارا باز هم دهلانش را باز نکرد. (صفحه ۱۷ و ۱۸)
کتاب ماجرای احمد و سارا نوشته فرشته طائرپور و تصویرگری مهرنوش معصومیان، در ۳۲ صفحه و قطع خشتی، با شمارگان ۲۵۰۰ نسخه در سال ۱۴۰۱ به چاپ نهم رسید. این کتاب برای کودکان بزرگتر از ۷ سال مناسب است .
ارسال دیدگاه