کشف تازه درباره فواید خوردن تخم مرغ در دوران بارداری

مصرف بیشتر تخم مرغ در دوران بارداری خطر بروز بیماریهای مزمن و متابولیکی ناشی از استرس نظیر دیابت و فشار خون بالا را در سالهای آتی زندگی کودک کاهش می‌دهد.

کارشناسان تغذیه و سلامت در دانشگاه کورنل با انجام آزمایشات جدیدی دریافتند که مصرف بیشتر تخم مرغ در دوران بارداری خطر بروز بیماریهای مزمن و متابولیکی ناشی از استرس نظیر دیابت و فشار خون بالا را در سالهای آتی زندگی کودک کاهش می‌دهد.

ماده مغذی موسوم به کولین که در حجم بالایی در تخم مرغ وجود دارد، این تاثیر مفید را روی جنین بر جای می‌گذارد.

این کارشناسان می‌گویند: آزمایشات اخیر نشان می‌دهد که کولین می‌تواند از تاثیرگذاری استرس مادر روی جنین در دوران بارداری، جلوگیری کند.

در مطالعات پیشین نشان داده شد که تماس زیاد جنین با هورمون استرس (کورتیزول) در دوران بارداری که اغلب ناشی از اضطراب و افسردگی در مادر است، نوزاد را در سنین بالاتر در معرض ابتلا به بیماریهای مزمن مرتبط با استرس قرار می‌دهد.

در این آزمایشات تاکید شد که تخم مرغ منبع غنی از کولین است که در زرده آن موجود بوده و ماده‌ای موثر در جلوگیری از تاثیر مخرب هورمون استرس بر روی جنین است.