مدرسه استعدادها

جشنواره بین‌المللی فیلم کودک و نوجوان که سی و دومین دوره آن از ۲۸ مردادماه در اصفهان برگزار می‌شود، امسال شاهد آغاز به کار مدرسه‌ای با عنوان «مدرسه جشنواره بین‌المللی فیلم کودک و نوجوان» است؛ مدرسه‌ای که بنا به گفته مدیر آن، هدفی فراتر از آموزش دارد و در پی شناخت توانمندی و کشف استعدادهای داوران کودک و نوجوان این جشنواره است.

به گزارش کودک‌پرس ، فرید صلواتی اظهار کرد: جشنواره بین‌المللی فیلم کودک و نوجوان از ظرفیت‌های بالایی در همه بخش‌ها برخوردار است و یکی از این بخش‌ها، بخش داوران کودک و نوجوان است. در این بخش، کودکان و نوجوانان پس از گذراندن آزمون ورودی، از بین صدها نفر متقاضی به‌عنوان داور جشنواره انتخاب می‌شوند و من در طی سال‌های برگزاری جشنواره فیلم کودک و نوجوان در اصفهان، دریافته‌ام که این فرزندان استعدادهای بالایی در حوزه سینما، موسیقی و … دارند؛ استعدادهایی اگر  روی آن‌ها سرمایه‌گذاری شود، تک‌تکشان می‌توانند به‌عنوان هنرمندان برتر آینده در  رشته‌های مختلف سرآمد شوند.

مدیر مدرسه جشنواره بین‌المللی فیلم کودک و نوجوان ادامه داد: متأسفانه در سال‌های گذشته این داوران پس از  اتمام برگزاری جشنواره به حال خود رها می‌شدند و تلاشی برای تداوم فعالیت مشترک و استفاده از ظرفیت‌های این نوجوانان صورت نمی‌گرفت. ایده راه‌اندازی مدرسه جشنواره بین‌المللی فیلم کودک و نوجوان نیز با توجه به همین ضعف به ذهن من رسید تا بتوانیم طی آن علاوه بر آماده‌سازی داوران پیش از برگزاری جشنواره، در طول سال نیز برای آن‌ها کارگاه‌هایی را برگزار کنیم و این آینده سازان را تا شناخت و کشف استعدادهای بالقوه خود همراهی کنیم.
وی با تأکید بر اینکه این مدرسه به دنبال برگزاری دوره آموزشی نیست، گفت: هدف اصلی این مدرسه شناخت و استعدادیابی داوران کودک و نوجوان جشنواره است و به همین خاطر به‌جای کلاس‌های آموزشی، کارگاه‌هایی تحت عنوان شناخت سینما، شناخت گریم و…  در آن برگزار می‌شود تا کودکان و نوجوانان با مشارکت در بحث‌های مطرح‌شده به رشد و آگاهی برسند.
صلواتی تصریح کرد: کارگاه‌های این مدرسه یک ماه قبل از برگزاری جشنواره شروع‌شده و 32 داور کودک و نوجوان در دو گروه سنی 7 تا 11 و 11 تا 14 سال در آن شرکت داشته‌اند. طبق توافقات صورت گرفته نیز قرار است پس از برگزاری سی و دومین جشنواره بین‌المللی کودک و نوجوان، برگزاری کارگاه‌ها در عمارت هنرمند که مکان فعلی این مدرسه است ادامه داشته باشد.
وی با اشاره به اینکه فقط داوران کودک و نوجوان جشنواره فیلم کودک و نوجوان عضو این مدرسه هستند، ادامه داد: از افراد شرکت‌کننده در این مدرسه هیچ‌گونه هزینه‌ای دریافت نشده و هزینه دوره‌ها و کارگاه‌هایی که قبل از برگزاری سی و دومین جشنواره فیلم کودک و نوجوان برگزار می‌شود نیز از محل اعتبار جشنواره تأمین می‌شود.
مدیر مدرسه جشنواره بین‌المللی فیلم کودک و نوجوان یادآور شد: این مدرسه زیر نظر شهرداری اصفهان فعالیت می‌کند و افرادی مثل آذر هوشیار در بخش گریم، همایون بلند بخت در بخش فیلم‌سازی، ندا پرویزی در بخش بازیگری و اساتیدی دیگر، به‌عنوان مدرس در آن فعالیت دارند.
منبع: ایسنا