روایت یک روزنامه آلمانی از رنج کودکان گرسنه یمنی
یک روزنامه آلمانی در مطلبی به اوضاع وخیم و فاجعهبار ساکنان یمن بخصوص کودکان در این کشور اشاره کرده است.
به گزارش کودک پرس ، روزنامه “تاگس شاو” آلمان در مطلبی به اوضاع فاجعه بار جنگ یمن پرداخته و نوشت: بخصوص کودکان در جریان جنگ یمن از گرسنگی رنج می کشند. حدود 7.4 میلیون نفر از آن ها به کمک نیاز دارند. توزیع بدون محدودیت و به موقع مواد غذایی به نیازمندان در این کشور برای سازمان های کمکی به ندرت امکان پذیر است.
نویسنده در بخش دیگری از این مطلب با اشاره به یک خانواده یمنی که به علت در اختیار نداشتن مواد غذایی به قول پزشکان پوست و استخوان شده بودند اشاره کرد و نوشت: شرایط برای کودکان در یمن همواره بدتر می شود. به گزارش سازمان ملل حدود 7.4 میلیون کودک یمنی به کمک های بشر دوستانه نیاز دارند که تعداد آن ها 12درصد بیشتر از 2 سال پیش است.
آتش بس های توافق شده همواره در این کشور نقض می شود به گونهای که سازمان ملل مشکلات بزرگی برای دسترسی به انسان های نیازمند دارد. به گزارش سازمان ملل احزاب جنگی در شهر بندری الحدیده از دسترسی به انبار غلات جلوگیری می کنند. میزان غذای مانده در این انبار می توانند حدود 3.7 میلیون نفر در عرض یک ماه را تامین کند.
با وجود اینکه در ماه دسامبر 2018 یک آتش بس برای این شهر بندری مورد توافق قرار گرفت، اما درگیری ها بین احزاب جنگی در این منطقه همچنان ادامه دارد.
الحدیده مهم ترین رگ حیاتی یمن است. از طریق هیچ بندر دیگری در این کشور مواد غذایی، دارو و مواد سوختی بیشتری به این کشور وارد نمی شود. بدون دسترسی به این بندر مهم یمن حدود 12 میلیون یمنی که در حال حاضر به کمک های ضروری نیاز دارند دیگر نمی توانند تامین شوند.
نویسنده در بخش دیگری از این مطلب عنوان کرد که بسیاری از کودکان یمنی دچار سوء تغذیه به دلیل هزینههای حمل و نقل بالا بسیار دیر به بیمارستان آورده می شوند.
مراقبت های بهداشتی در یمن تنها در بخش های کوچکی کار می کنند. خدمات آمبولانس برای بخش اورژانس عمدتا در خارج از پایتخت و سایر شهرهای بزرگ وجود ندارد. از یک طرف اغلب سوخت کافی که تنها به میزان جزئی از بندر الحدیده وارد می شود وجود ندارد و از طرف دیگر ائتلاف نظامی به رهبری عربستان سعودی بسیاری از راههای ارتباطی جادهای و پلها را با حملات هوایی خود به شدت از بین برده و نابود کرده اند.
یکی از کارشناسان برنامه غذایی جهانی سازمان ملل از احزاب درگیر در یمن خواسته است به سازمان های امدادگر اجازه توزیع کالاهای کمکی بین نیازمندان را بدهند. به زعم وی مواد غذایی در این کشور به عنوان سلاح به کار برده می شود. به گفته وی بدون کمکهای خارجی، این کشور دیگر نمی تواند به حیات خود ادامه دهد.
تجاوز ائتلاف به رهبری عربستان سعودی به یمن طی سالهای اخیر ادامه داشته و این تجاوز تاکنون موجب کشته و زخمی شدن تعداد زیادی از مردم بی گناه شده است.
منبع: تسنیم
ارسال دیدگاه