مرحله دوم واکسیناسیون فلج اطفال در سیستان و بلوچستان آغاز شد
مرحله دوم واکسیناسیون ۴۶۵ هزار کودک زیر پنج سال سیستان و بلوچستان علیه بیماری فلج اطفال از شنبه آغاز شد.
به گزارش کودک پرس ، رئیس مرکز بهداشت سیستان و بلوچستان و معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان اظهار داشت: هدف از اجرای دو مرحله ای عملیات واکسیناسیون حفاظت از سلامتی فرزندان این مرز و بوم در برابر فلج اطفال است.
دکتر سید مهدی طباطبایی افزود: بیش از سه هزار و 700 تیم در مرحله دوم اجرای این طرح 465 هزار کودک ایرانی و غیر ایرانی را در سراسر سیستان و بلوچستان علیه این بیماری واکسینه می کنند.
وی گفت: مرحله دوم عملیات واکسیناسیون تا 6 اسفند در این استان ادامه دارد.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان بیان کرد: با توجه به اینکه اجرای طرح واکسیناسیون فلج اطفال به صورت اکتیو و خانه به خانه است مردم باید همکاری بیشتری داشته باشند تا این طرح همچون مرحله اول به بهترین حالت اجرا شود.
به گزارش ایرنا فلج اطفال به عنوان یک بیماری ویروسی یکی از خطرناک ترین بیماری های عصر حاضر است که معمولا کودکان خردسال را مبتلا می کند و سبب فلج دائمی اندام های تحتانی به ویژه پاها می شود.
سیستان و بلوچستان به عنوان پهناورترین استان کشور به سبب گستردگی جغرافیایی و قرار گرفتن در همسایگی 2 کشور افغانستان و پاکستان در حوزه بهداشت و درمان به سه بخش تقسیم شده که شهرستان های شمالی شامل زابل، هیرمند، زهک، هامون و نیمروز زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی زابل، شهرستان های زاهدان، میرجاوه، خاش، سراوان و سیب و سوران زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی زاهدان و شهرستان های ایرانشهر، سرباز، نیکشهر، مهرستان، چابهار، کنارک، دلگان، فنوج و قصرقند زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر قرار دارد.
سیستان و بلوچستان افزون بر 1100 کیلومتر مرز زمینی با 2 کشور افغانستان و پاکستان دارد.
منبع: ایرنا
ارسال دیدگاه