پاسخ علی ضیا به حواشی حضور پدر و کودک سرطانی‌اش در برنامه فرمول یک

نشست خبری برنامه تلویزیونی فرمول یک، با حضور سید علی ضیا برگزار شد.

به گزارش کودک پرس ، نشست خبری برنامه تلویزیونی فرمول یک، با حضور سید علی ضیا مورخ بیست و هفتم آبان ماه برگزار شد.

سید علی ضیاء مجری و تهیه‌کننده برنامه فرمول یک که با تاخیر یک ساعته صحبت‌های خود را آغاز کرد، درباره حواشی اخیر این برنامه تلویزیونی پس از حضور پدر و کودک سرطانی اش گفت: ما این دغدغه را داشتیم که به تاثیر نوسانات بازار ارز و دلار در زندگی مردم بپردازیم. ویدئویی در فضای مجازی بارگذاری شد که در آن پدری می‌گفت وقتی دلار پایین می‌آید، خوشحال می‌شوم و می‌توانم دارو‌های فرزندم را خریداری کنم. این شد که ما این پدر را به برنامه دعوت کردیم. برنامه که تمام شد با حواشی و اتفاقاتی همراه بود که امروز بعد از یک ماه با شما اینجا جمع شدیم که درباره آن باهم گپ بزنیم.

مجری برنامه فرمول یک درباره بیماری این کودک بیان داد: بیماری این کودک لنفوم هوچکیک نام دارد و ده درصد از کسانی که این بیماری را می‌گیرند، یا کاملاً خوب می‌شوند و یا تحت عوارض شدید شیمی درمانی قرار می‌گیرند و همچنان ممکن است که این بیماری دوباره برگردد. البته تلاش‌ها برای رفع این بیماری در حال انجام است؛ نه برای این کودک بلکه تمام کودکان و فرزندان این سرزمین انجام می‌شود.

وی درباره تحقیق برای حضور مهمان ها در برنامه گفت: برای حضور هر مهمان تحقیقات لازم انجام می‌شود؛ اگر کوتاهی بوده بحثی است که در همه جا وجود دارد. برخی مشکلات و پیچیدگی‌ها وجود دارد که در هر برنامه تلویزیونی اجتناب ناپذیر است. در نظر داشته باشیم که ویدئوی این فرد پیش از برنامه ما در شبکه خبر زنجان به شکل گسترده پخش شده است! ما به اندازه یک برنامه تلویزیونی زنده برای حضور مهمانمان تحقیق کردیم و از این پس خیلی بیشتر دقت و تحقیق خواهیم کرد.

تهیه کننده برنامه تلویزیونی فرمول یک افزود: ما با علم به اینکه این پدر درگیر خرید دارو برای فرزندش است او را دعوت کردیم. او به ما گفت که کلیه‌اش را برای خرید دارو‌های فرزندش فروخته است؛ این حرف را در برنامه هم گفت. بعد از برنامه حواشی پیش آمد و ما متوجه شدیم که فروش کلیه برای خرید دارو نبوده؛ چون گرفتار بوده کلیه خود را فروخته و از انجمن کلیه هم حدود دو و نیم میلیون گرفت. پس از آن از این پول بخشی را به گیرنده کلیه داد و این چرخه ادامه پیدا کرد. ما در برنامه خود روی صداقت آدم‌ها حساب کرده ایم.

 

ضیا درباره احضار خود به دادگاه پس از این برنامه گفت: هر کسی که می‌گوید من به دادگاه احضار شدم، یک برگه احضاریه به من نشان دهد. دادستانی استان زنجان از من درخواست کرد که برای بسته شدن پرونده توضیحاتی را ارائه بدهم؛ اما خودم نخواستم و درخواست کردم که این اتفاق رقم نخورد. من اگر جلوی این حساب را نگرفته بودم، حدود یک میلیارد تومان از حساب خارج می‌شد و اگر به دادستانی رفتم  به اختیار خودم بود و احتیاجی به احضاریه نبود. خودم خواستم که مسئولان ذیربط ورود و درباره این موضوع تحقیق کنند.

وی افزود: من کم دادگاه نرفته ام و برخی اوقات هم خیلی سخت رفتم؛ ولی هیچ وقت نگفتند که علی ضیا احضار شد. اتفاقاً من به خاطر ژن خوب بودن به دادگاه رفتم؛ اما خودم احساس ژن خوب بودن را نمی‌کنم. اینکه به دادسرا رفتم، بنا به خواهش دوستان بوده و آن‌ها گفتند که خارج از وقت اداری به دادسرا بروم. در واقع خودم پیگیر اتفاقات این پرونده بودم و شاید روزی دوبار تلفنی با دادستان صحبت می‌کردم.

 

ضیا تاکید کرد: مسئولیت من گفتن درد مردم است و در این برنامه فقط درد یک پدر درد کشیده را گفتم؛ آیا واقعا ما بچه سرطانی نداریم که با مشکل دارو دست و پنجه نرم نکند؟ آیا من با احساسات مردم بازی کردم؟! مرجع من برای تحقیقات برنامه نهادی مثل محک نیست؛ مرجع من دکتر یا افراد آشنا با سوژه ام هستند. البته باید در یک بستر تخصصی از محک هم پرسید، اما درباره این سوژه باید از خود دکتر‌های این بچه پرسیده می شد. نمی‌دانم چرا وقتی این ویدئو در شبکه اشراق زنجان پخش شد، کسی به سراغ درد این پدر و فرزند نرفت. یکی از دغدغه‌های اصلی من در این برنامه این بود که این پدر آبرو دارد و در یک شهر کوچک باید مراقبش باشیم. شاید این اتفاقات می‌توانست در یک فضای خصوصی حل شود و این حواشی رخ نمی‌داد اما من فکر می‌کنم که باید این پدر هم درباره این اتفاقات صحبت کند.

وی درباره سرانجام پول های جمع آوری شده گفت: پدر این بچه از همان ابتدا بخشی از پول را برای رفع مشکل فرزند خود برداشت کرد. حدود ۸۰ میلیون از یک صبح تا بعد از ظهر، از حساب خارج شد و وقتی خارج شد ما متوجه شدیم. بلافاصله با پلیس فتا تماس گرفتیم و درخواست بسته شدن آن حساب را دادیم چرا که باید از پول‌های مردم حفاظت می‌کردیم. باقی این مبالغ باید برای کودکان سرطانی خرج شود؛ البته این گزینه که پول‌ها به حساب مردم بازگردد هم روی میز دادستانی وجود دارد. دادستان به من گفته که بخشی از این پول را به این پدر می دهیم. من امید دارم که اتفاقی برای این پدر رخ ندهد و همه چیز درست پیش برود.من منت دار مردم هستم و رویکردم در برنامه تلویزیونی این است که با صداقت پیش روم.

 

وی تصریح کرد: در برنامه تلویزیونی به ویژه در یک برنامه زنده، مهمان برنامه ما هر اظهار نظری می‌تواند داشته باشد. من مجری هستم و صدا خفه کن نیستم. سال گذشته خانم کتایون ریاحی به برنامه ما آمد و درباره مشکلات شنوایی بچه‌های کم شنوا گفت؛ آن هم در زمانی که این همه هجمه دلار و ارز رقم نخورده بود. مهمان برنامه ما با هر لحنی که خواست صحبت کرد؛ جالب اینجاست که بعد از برنامه من بازخواست شدم. تلاش من این است که یک زندگی شفاف و سفید داشته باشم و‌ خودم را درگیر وظیفه‌ای می‌کنم که از دغدغه و درد مردم بگویم.

 

 

 

 

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان