به گزارش کودک پرس ، علیرضا نوروزی اظهارکرد: از امسال برنامهریزی برای شناسایی فضاهای عمومی روباز و سرپوشیده شاخص که حضور مادران و کودکان زیر سه سال در آن مکانها بیشتر است در دستور کار قرار گرفته تا تمهیدات لازم برای احداث اتاق مادر و کودک در سال آینده و پس از آن انجام پذیرد.
وی افزود: فضاهای شهری کشور برای حضور گروههای مختلف جامعه از جمله بانوان و کودکان دارای نواقص و کمبودهایی است که یکی از این کمبودها، فقدان فضاهای مناسب برای شیر دادن مادران به نوزادان و رسیدگی به امور آنان در مکانهای عمومی از جمله مراکز خرید، پایانههای مسافربری و به صورت کلی تمام فضاهای عمومی مورد مراجعه مادران است.
رییس مرکز بینالمللی شهر دوستدار کودک شهرداری اصفهان با بیان اینکه در برخی کشورها، فضاهای امنی طراحی و اجرا شده که موجبات آسایش روانی مادران و رسیدگی به نوزادان را فراهم میکند و به آنان فرصت حضور در فضاهای شهری را با خیال آسوده می دهد، ادامه داد: در این اتاقها ارایه دو نوع خدمت شیردهی و تعویض برای مادران دارای کودک زیر سه سال وجود دارد که ورودی اتاقها رایگان و مدیریت آن با کمک بخش خصوصی انجام میگیرد، همچنین نگهداری وتعمیرات آن با سازمانی است که اتاق در حوزه آن ایجاد شده است.
وی خاطرنشان کرد: اکنون پایانه کاوه دارای اتاق مادر وکودک است و فضاهای شهری دیگر از جمله میدان نقش جهان، باغ غدیر، مراکز تفریحی، تعدادی از ایستگاههای قطار شهری و محورهای گردشگری مانند چهارباغ نیز در سالهای آینده به این اتاقها تجهیز خواهند شد.
نوروزی گفت: مرکز بین المللی شهر دوستدار کودک با این اقدام حضورپذیری مادران جوان را بیشتر کرده و یک گام دیگر اصفهان را به شهر دوستدار کودک نزدیک میکند.
منبع: ایمنا
ارسال دیدگاه