دلم برای زنان بی‌حجاب می‌سوزد/ بعد از محجبه شدن احساس آزادی کردم

نماینده کشور دانمارک در نشست رسانه ای عفاف و حجاب گفت: در کشور دانمارک چند گروه علیه اسلام وجود دارد که تلاش می‌کنند فضا را برای مسلمانان تنگ کنند و حتی تلاش می‌کنند مسلمانان دانمارکی را از این کشور اخراج کنند.

به گزارش کودک پرس ، سمیرا خادم نماینده کشور دانمارک در نشست رسانه ای عفاف و حجاب از منظر اقوام و ادیان گفت: در دانمارک ما آزاد هستیم اما واقعیت این نیست، من 20 سال است مسلمان شده ام بعد از ازدواج به یک مرد ایرانی هم مسلمان نشدم اما با شناختن اسلام خودم انتخاب کردم تا مسلمان باشم.

وی افزود: دفعه اولی که می خواستم با حجاب بیرون بروم می ترسیدم اما احساس آن روز برای من فوق العاده زیبا بود و احساس کردم آزاد شدم و رفتار مردم با من بهتر شد.

 

خادم ادامه داد: در کشور دانمارک چند گروه علیه اسلام وجود دارد که تلاش می‌کنند فضا را برای مسلمانان تنگ کنند و حتی تلاش می کنند مسلمانان دانمارکی را از این کشور اخراج کنند.

نماینده دانمارک در این نشست خاطر نشان کرد: یک ماه دیگر قانونی که در دانمارک تصویب شده است اجرایی می شود و استفاده از نقاب ممنوع اعلام می شود اما حجاب ممنوع نیست.

 

وی بیان داشت: آرامشی که زن مسلمان باحجاب دارد زنان بی حجاب ندارند و من دلم برای آنها می سوزد؛ من با تفکر شبیه مردان بودن بزرگ شدم اما در دانمارک واقعیت این است که زنان حقوق مساوی با مردان ندارند.

واسطی پور نماینده مردم عراق در این نشست گفت: ما جمع شده ایم که بدانیم چه کاری باید بکنیم تا حجاب و عفاف گسترش پیدا کند.

وی افزود: تنها اسمی از حقوق بشر در جهان وجود دارد و لازم است نسبت به مسائلی که به نام حقوق بشر در جهان تبلیغ می شود، اقدام روشنگرانه انجام داد.

واسطی پور اضافه کرد: زنان عراقی به عفت و حجاب معروف بودند اما متاسفانه با فعالیت سازمانهای حقوق بشری، قشر زیادی از زنان عراقی به سمت این فرهنگ غربی رفته اند و از شخصیت اصلی خود دور شده اند.

 

وی تصریح کرد: فعالیت حساب شده کشورهای غربی در این کشور با هدف زدودن عفاف و حیا انجام می شود و مصیبت بزرگ بیکاری در کنار از بین رفتن کشاورزی در این کشور باعث شده است افراد به سمت آنها سوق داده شوند.

نماینده عراق در این نشست گفت: کار فرهنگی یک کار چهره به چهره و مردمی است و نباید کار برای حجاب را تنها به نهادها و سازمانها واگذار کرد.

 بتول شوس نماینده کشور تونس در ادامه این نشست گفت: مدعیان حقوق بشر اهداف سلطه جویانه در کشورهای جهان سوم دارند و سکولاریسم هم قبل و بعد از انقلاب تونس تاثیر زیادی در مردم این کشور داشته است.

 

وی افزود: در دوره بن علی سختگیری های زیادی علیه مسلمانان برای انجام امور شرعی وجود داشت و حوزه کودکان و نوجوانان نیز انجمن های متعددی فعالیت کردند تا فرهنک اسلامی را از این کشور بزدایند.
شوس ادامه داد: مسلمانان قبل از انقلاب تحت فشار شدیدی بودند اما بعد از انقلاب یک نگاه دیگری در حال رواج است، حجاب آزاد شده است اما تشکل های غرب گرا جامعه را به سمت خود کشیده اند.

 اسوه رضوی نماینده مردم هندوستان در ادامه نشست گفت: در هندوستان ما کاملا آزاد هستیم و دولت فشاری بر ما وارد نمی کند اما دشمنان اسلام در جنگ رودررو پیروز نمی شوند و به دنبال جنگ فرهنگی علیه مردم هستند.

 

وی افزود: حجاب محدودیت نیست و خیلی تعجب کردم که در ایران زنان ایرانی را با حجاب خوبی ندیدم اما به خانواده چیزی نگفتم

رضوی ادامه داد: در هندوستان جمعیت زیادی هندو وجود دارد اما اثر تربیتی خانواده های مسلمان آنقدر خوب است که کودکان مسلمان تاثیر منفی از این جو نمی‌گیرند.

نعیمه اسلام لو فعال حجاب و عفاف در موسسه خیبر که فعالیت تشکلی در حوزه حجاب انجام می دهد، در ادامه نشست بیان داشت: در پژوهش های خود به این مسئله رسیدیم که تقابل اندیشه، زن باید فریبا باشد و زن باید در مقدرات اصلی کشور دخالت کند، همواره وجود داشته است.

وی افزود: زنان نقش موثری در عرصه های مهم داشته اند اما غربی‌ها تلاش کرده اند مسائل زنان مسلمان را تنزل دهند.

 

هما نقوی نماینده کشور پاکستان در ادامه نشست گفت: در پاکستان لباس های زنان پوشیده است اما چند سالی است که التزام به پوشش اسلامی کمرنگ شده است و 20 درصد زنان به تبعیت از فرهنگ غربی حجاب را رعایت نمی کنند. متاسفانه در ایران هم دیدم برخی زنان از فرهنگ اسلامی خود فاصله گرفته اند.

 

 

 

 

منبع: فارس