برنامه سحرگاهی شبکه امید ویژه روزه اولیها تجربه موفقی بود
مدیر روابط عمومی شبکه امید، با بیان اینکه سابقه اندک فعالیت این شبکه تلویزیونی، ریسک ساخت برنامه سحرگاهی را زیاد میرد، گفت: این کار که برای گروه سنی نوجوان به ویژه روزه اولیها تولید و پخش شد، یک الگو و نمونه موفق برای تولید برنامههای دیگر در این شبکه خواهد بود.
به گزارش کودک پرس ، روحالله عبداللهی درباره کیفیت برنامه سحرگاهی این شبکه، اظهار داشت: با توجه به اینکه شبکه امید مردادماه سال گذشته رسماً فعالیت خود را آغاز کرد و هنوز یک ساله نشده است بنابراین تدارک برنامه ای سحرگاهی و جذاب مخاطب برای ما بسیار سخت بود.
وی افزود: اما تلاش کردیم در نخستین تجربه برنامه سحرگاهی در شبکه امید از فضای رسمی و سنتی شبکه های مختلف فاصله گرفته و برنامه ای جذاب برای گروه سنی نوجوان ترتیب دهیم.
عبداللهی گفت: ابتدا برنامه را با اجرای امیر کربلاییزاده آغاز کردیم اما به دلیل تصادف رانندگی این مجری توانا و اینکه نتوانست ما را در ادامه همراهی کند به سراغ عباس جمشیدی فر دیگر مجری صدا و سیما رفتیم.
وی افزود: البته برنامه سحرگاهی شبکه امید از ابتدا با دو مجری اداره می شد که رامتین چیتسازان دیگر مجری ثابت ما بوده و از ابتدا تاکنون در کنار برنامه حضور دارد.
عبداللهی با اشاره به اینکه عموماً مخاطبان این برنامه، نوجوانان 12 تا 18 ساله هستند، ادامه داد: بنابراین تلاش کرده ایم با خلق برنامه های جذاب این طیف از مخاطب را پای تلویزیون حفظ کنیم.
این مدیر فرهنگی «شکرگذاری» را آیتم ثابت این برنامه عنوان کرد و گفت: علاوه بر این موضوع ثابت، هر روز نیز موضوعات مختلفی از جمله غرور و تکبر، تهمت وغیبت، رویارویی با مشکلات، وفای به عهد، حق گویی و حق طلبی مطرح و درباره آنها بحث می شود.
عبداللهی ادامه داد: طی روزهای باقی مانده نیز موضوعاتی چون انفاق، برکت و در روز عید فطر نیز موضوع توکل به خدا مورد بحث و توجه قرار خواهد گرفت.
وی فضای مجازی را یکی رقبای جدی این روزهای تلویزیون عنوان کرد و گفت: تلاش می کنیم برنامه را طوری طراحی کنیم که علاوه بر جدا کردن نوجوانان از فضای مجازی و توجه به تلویزیون آنها را در جریان برنامه مشارکت دهیم به این معنی که به برنامه پیام دهند که از کجا و همراه با چه کسانی پای برنامه نشسته اند.
مدیر روابط عمومی شبکه امید با اشاره به اینکه در هر برنامه سحرگاهی این شبکه میانگین 700 پیامک دریافت میشود، گفت: همچنین مسابقه تلفنی طراحی کردیم که روزه اولیها خاطرات خود را درباره ماه مبارک رمضان تعریف کنند و در پایان هر شب یک جایزه به بهترین خاطره اهدا می شود.
وی با تاکید بر اینکه این برنامه با تمرکز بر نوجوانان روزه اولیها تهیه شده است، افزود: ریتم برنامه را نوجوانپسند انتخاب کردیم تا با دعوت از ورزشکاران، بازیگران و کارشناسان مذهبی آنها را به برنامه علاقهمند سازیم.
عبداللهی گفت: برنامه هر روز سحر از ساعت 3 بامداد تا پنج دقیقه بعد از اذان صبح تقریبا به مدت 90 دقیقه از شبکه امید پخش می شود.
این مدیر فرهنگی همچنین به ویژه برنامه عید فطر اشاره کرد و گفت: اگر روز جمعه، عید سعید فطر باشد برنامه، 15 دقیقه بعد از خطبههای نماز عید فطر روی آنتن میرود و ویژه برنامه ای برای این روز با حضور هنرمندان و ورزشکاران تداریک دیده ایم.
وی درباره لوکیشن خاص برنامه نیز توضیح داد: در ابتدا پیشنهاد های بسیاری برای ضبط برنامه داشتیم که عموما مکان های تکراری بود اما در نهایت برای لوکیشن برنامه از منزل و موزه شهید مدرس در منطقه سرچشمه که به گذر میرزا محمود وزیر معروف است، استفاده کردیم.
عبداللهی خاطرنشان کرد: از ویژگی های خاص این محل اینکه علاوه بر شخصیت های بسیاری که در آن زندگی کرده اند امام خمینی (ره) نیز به مدت 21 روز در این منزل سکونت داشته اند.
منبع: ایرنا
ارسال دیدگاه