مخاطبان کودک را در کرسی‌های وعظ معطل نکنیم

اگر بتوان روی احساسات بچه‌ها به‌طور صحیح کار کرد و سیره حسینی و فاطمی را به آن‌ها نشان داد، بچه دیگر خودش راه را پیدا می‌کند و هدایت می‌شود؛ در کرسی‌های وعظ مخاطب کودک را نباید معطل گذاشت و زیاد مقدمه‌‌چینی کرد بلکه مقدمات را خدا در فطرت کودکان نهادینه کرده است.

به گزارش کودک پرس ، حجت‌الاسلام‌والمسلمین مرتضی ادیب یزدی با بیان اینکه بیشتر خود را یک روحانی می‌داند تا دکتر گفت: در برخی مجالس که مجریان بنده را با عنوان دکتر فرا می‌خواندند، با ایشان برخورد می‌کردم و می‌گفتم من را شیخ صدا بزنید نه دکتر.

وی از دلایل توفیق خود در طول ۴۵ سال منبر رفتن، گفت: سعی کرده‌ام ارتباطم را با اهل بیت(علیهم‌السلام) وسعت بخشم، وعاظ جوان هم بکوشند تا ارتباطشان را با اهل بیت و در رأس ایشان حضرت زهرا(سلام‌الله علیها) بیشتر کنند و با او انس ویژه بگیرند.

خطیب مشهور پایتخت با بیان اینکه کتاب‌های زیادی در شأن آن حضرت نگارش شده است، تهیه کتاب «فاطمة الزهراء بهجة قلب المصطفی» را که نوشته احمد رحمانی همدانی درباره زندگی و فضائل حضرت زهرا(سلام‌الله علیها) است، توصیه کرد و از طلاب جوان خواست تا در منابر در هر مبحثی رویکردشان را به سمت حضرت زهرا (سلام‌الله علیها) سوق دهند و مجالس را زهرایی کنند.

 

 

وی اضافه کرد: اگرچه در منبر‌ها باید حواستان به حضرت صدیقه فاطمه(سلام‌الله علیها) باشد، اما نباید به انقلاب، رهبری و شهدا هم بی‌توجه بود.

امام جمعه سابق خمین با گلایه از برخی از مداحان و وعاظ اظهار داشت: اسم نمی‌برم، اما متأسفانه عده‌ای از این‌ها تا کمی شهرت پیدا می‌کنند، امام و رهبری را فراموش می‌کنند، این‌ها اگر در زمان امیرالمؤمنین(علیه‌السلام) بودند به صف منافقان امام و مغیرة بن شعبة می‌پیوستند.

حجت‌الاسلام ادیب یزدی با توصیه به طلابی که با کودکان سرو کار دارند، اظهار کرد: سعی شود بچه‌ها را عاشق بار آورد، اگر بتوان روی احساسات بچه‌ها به‌طور صحیح کار کرد و سیره حسینی و فاطمی را به آن‌ها نشان داد، بچه دیگر خودش راه را پیدا می‌کند و هدایت می‌شود، در کرسی‌های وعظ مخاطب کودک را نباید معطل گذاشت و زیاد مقدمه‌چینی و جلسات را طولانی کرد بعد بلکه تمام مقدمات را خود خدا در فطرت کودکان نهادینه کرده است.

 

 

 

منبع: ایکنا