به گزارش کودک پرس، به نقل از پایگاه خبری هیات حمایت سازمان ملل در لیبی، درگیری های در این کشور واقع در شمال آفریقا از هفت سال پیش آغاز شده و همچنان ادامه دارد و اوضاع انسانی در این کشور همچنان وخیم است زیرا هم اکنون 378هزار کودک در این کشور به کمک های بشر دوستانه فوری نیاز دارند.
«عبدالرحمن غندور » نماینده ویژه یونیسف در لیبی گفت: سال 2018 سالی محوری و مهم برای لیبی به ویژه برای کودکان در این کشور است و یونیسف تلاش می کند برای کمک فوری به کودکان در لیبی ، 20 میلیون دلار جمع آوری کند و همچنین می خواهد به کودکان در لیبی صرف نظر از تابعیت یا جنسیت یا نژادشان کمک کند زیرا اعتقاد دارد همه کودکان در لیبی استحقاق آینده ای بهتر را دارند.
غندرو افزود: خشونت و درگیری ها در لیبی اثر ویرانگری بر کودکان داشته است، 54 درصد از 170هزار آواره در لیبی کودک اند و با توجه به اینکه لیبی تبدیل به محلی برای عبور مهاجران آفریقایی به اروپا شده است، اکنون محل زندگی صدها هزار مهاجر و پناهنده است که البته شمار زیادی از آن ها کودک اند.این کودکان در معرض خطر خشونت ها و نقض حقوق بشر قرار دارند و گروه های مسلح نیز برخی از آن ها را به خدمت می گیرند و در نتیجه بسیاری از آن ها از کمترین امکانات محروم اند.
یونیسف برنامه های خود را برای کودکان در سال 2018میلادی به شرح زیر اعلام کرد:
فراهم کردن کتاب های آموزشی برای 80هزار کودک،کمک به تحصیل 33هزار و 450 کودک ،حمایت اجتماعی و روانشناسی از 93هزار و 450 کودک، واکسیناسیون یک میلیون و 400هزار کودک تازه متولد شده تا 6 ساله ، فراهم آوردن آب اشامیدنی سالم برای کودکان.
به گزارش ایرنا؛ لیبی از زمان سقوط حکومت معمر قذافی در سال 2011 دستخوش جنگ و ناآرامی است. این هرج و مرج سبب تقویت گروه های تندرو و تروریستی در این کشور شده است و داعش نیز با شکست های پیاپی در عراق و سوریه سعی در تقویت جایگاه خود در این کشور دارد.
اکنون دو دولت در لیبی وجود دارد: دولت وفاق ملی به ریاست «فایز السراج» در طرابلس که مورد حمایت جامعه جهانی است و دیگری دولت طبرق در شرق لیبی (دولت موقت) به ریاست «عبدالله الثنی».
ارسال دیدگاه