خواص گردو و شلغم در بارداری
به گزارش کودک پرس پرس : دوران بارداری بسیار حساسیت که مادر باید به تغذیه خود توجه داشته باشد و از خواراکی هایی استفاده کند که حاوی ارزش غذایی باشند. گردو به عنوان یکی از پرخاصیت ترین خوراکی ها به خانم ها کمک میکند تا زیبایی های مادر در اثر بارداری از دست نرود. همانطور که یک پژوهشگر طب سنتی گفت: اگر زنان باردار روزانه یک عدد گردو بخورند, پس از زایمانپوست شکمشان زیبایی خود را حفظ می کند, زنان بارداری که در طول دوران بارداری شلغم پخته زیاد بخورند فرزندشان بهتر و زودتر رشد می کند.
محمد دریایی درباره افزایش سلامت زنان باردار اظهار داشت: زنان در دوران بارداری به طور منظم و بر اساس اشتهای خود غذا بخورند, مصرف میوه ها و سبزی های تازه که حاوی اسید فولیکاست برای زنان باردار بسیار مفید است.
به گفته وی مواد غذایی دارای کافئین در دوران بارداری بسیار محدود شود. کم کاری خفیف تیروئید در دوران بارداری به کاهش معنی دار هوش در کودکان منجر می شود، همچنین در دوران بارداری چون افزایش نیاز مادر به آهن بیشتر می شود و به تنهایی از طریق غذا تأمین نمی شود بنابراین مصرف جو دوسر یا جو یولاف به صورت فرنی یا حریره بادام به تأمین آهن کمک می کند.
زنان بارداری که در طول دوران بارداری شلغم پخته زیاد بخورند فرزندشان بهتر و زودتر رشد می کند و زودتر راه می افتد و زودتر هم حرف می زند و در مقابل امراض مختلف مقاوم تر هستند.
اگر زنان باردار روزانه یک عدد گردو بخورند, پس از زایمان پوست شکمشان زیبایی خود را حفظ می کند، همچنین برای افزایش زیبایی بچه خوردن هلو بسیار مفید است.
مصرف ماهی های دریایی همراه با ادویه و سیر به افزایش هوش بچه کمک می کند، البته در تعادل مصرف شود.
برای کاهش تهوع در بارداری خوردن نان سبوس دار قبل از خارج شدن از رختخواب بسیار کمک کننده است، خوردن صبحانه سبک شامل نان سبوس دار به همراه عسل یا غلات پخته بسیار به زن باردار کمک می کند.
پیاده روی منظم به رفع یبوست زنان باردار بسیار کمک می کند.
منبع: آکا ایران
ارسال دیدگاه