عضو هیئت علمی دانشگاه تهران با اشاره به اینکه دین ما مشحون از اطلاعات موثر در زمینه معماری انسان است، گفت: ما در عرصه تعلیم و تربیت با نحوه معماری انسان آشنایی نداریم. ما حس می کنیم هرچه در این زمینه وجود دارد از غرب آمده در صورتی که تعالیم دینی ما سرشار از موارد آموزشی است. تنها کاری که باید انجام دهیم این است که این آموزه ها را به زبان امروز درآوریم. ما باید مبانی بومی خود را بیشتر و بهتر بشناسیم. امیدوارم پورتال جامع کودک و نوجوان بتواند اطلاعات درستی را در زمینه فرزندپروری در اختیار ما بگذارد.
وی با اشاره به اینکه رده سنی کودک در مملکت ما بدون متولی است، گفت: در کشور ما برای کودکان هیچ متولی وجود ندارد. مهد کودک ها خود را متولی خردسالان می دانند اما از هیچ برنامه مشخصی پیروی نمی کنند.این گونه است که کودکان در عرصه تعلیم و تربیت به ویژه در مقطع پیش دبستان رها و بی صاحب هستند.
این متخصص حوزه کودک و نوجوان رفتن به سمت تمدن نوین اسلامی را راهگشا دانست و افزود: برای رسیدن به تمدن نوین اسلامی باید در دو زمینه رشد کنیم. یکی از این حوزه ها علم و فناوری است که خوشبختانه در این زمینه بالیده ایم و دیگری سبک زندگی ایرانی – اسلامی است که متاسفانه در این حوزه دچار یک نوع وادادگی و درهم ریختگی شده ایم.
ارسال نظر