روز جهانی پایان دادن به کودک‌آزاری

به گزارش کودک پرس ، این روز توسط کمپینی به نام انقلاب معصومیت به راه انداخته شد. روز جهانی پایان دادن به سوءاستفاده جنسی از کودکان از سال ۲۰۰۵ توجه جهانی را به خود جلب کرد و تا سال ۲۰۱۲ توانست رشد کند و با رسمی شدن آن اکنون رویدادهایی در بسیاری از کشورهای جهان برای جلوگیری از کودک‌آزاری میزبانی و سازماندهی می‌شود.

 

تاریخچه روز جهانی پایان دادن به آزار جنسی کودکان

اولین سازمان جهانی اختصاص داده شده به حمایت از کودکان در سال ۱۸۷۵ تشکیل شد و به نام انجمن نیویورک برای پیشگیری از ظلم به کودکان (NYSPCC) نامگذاری شد. در سال ۱۸۷۴، مری الن ویلسون ۹ ساله مورد غفلت و ضرب و شتم سرپرستانش قرار گرفت و اتا ویلر، مبلغ مذهبی، پس از اطلاع از وضعیت اسفناک او تصمیم گرفت وارد عمل شود. ویلر از منابع مختلف درخواست کمک کرد و در نهایت به دنبال هنری برگ رفت. بنیانگذار انجمن آمریکایی برای پیشگیری از ظلم به کودکان، و به لطف کمک او، توانست مری الن را نجات دهد.

 

روز جهانی پایان دادن به کودک‌آزاری

هنری برگ ابراز تأسف کرد که هیچ آژانسی برای کمک به کودکان وجود ندارد و تصمیم گرفت NYSPCC را در سال ۱۸۷۵ تشکیل دهد. پس از NYSPCC، حدود ۳۰۰ انجمن غیردولتی حمایت از کودکان تا سال ۱۹۲۲ تشکیل شد.

در سال ۲۰۱۰، اولین کمپین‌های عمومی شامل جوامع و مدارس متعدد در سراسر جهان با هدف آموزش و جلوگیری از سو استفاده جنسی از کودکان آغاز شد. چندین دولت به طور رسمی در سال ۲۰۱۲ این روز را به رسمیت شناختند و تغییرات سیاستی را برای مبارزه با سو استفاده جنسی از کودکان اعمال کردند و از سال ۲۰۱۶ تاکنون تمرکز به سمت ایمنی آنلاین تغییر کرده است و بسیاری از سازمان‌ها دستورالعمل‌هایی را در مورد چگونگی ایمن نگه داشتن کودکان آنلاین منتشر کردند.

 

حقایق مرتبط با آزار جنسی کودکان

در ایالات متحده، ۴۲ میلیون بازمانده از کودک‌آزاری جنسی وجود دارد و تقریباً نزدیک به نیم میلیون مجرم جنسی در ایالات متحده ثبت شده است.

تخمین زده می‌شود که ۶۰ تا ۷۰ درصد از بزرگسالانی که در کودکی مورد آزار جنسی قرار گرفته‌اند، آن را در طول دوران کودکی خود مخفی نگه داشته‌اند.

اکثر مرتکبین سوءاستفاده جنسی از کودکان ۹۰ درصد افرادی هستند که کودک آن‌ها را می‌شناسد و تنها هفت درصد افراد غریبه هستند.

تحقیقات نشان می‌دهد که حدود ۳۰ درصد از موارد سوءاستفاده جنسی از کودکان مربوط به سن چهار تا هفت سال است.