به گزارش کودک پرس ، سیاوش سلیمی ، گفت: اگر تخصیص ارز به موقع صورت بگیرد تا مواد اولیه مورد نیاز خریداری شود، نه تنها امکان تامین ۱۰۰ درصدی مواد اولیه شیرخشک نوزاد وجود دارد، بلکه پتانسیل صادرات را هم داریم.
او با بیان اینکه ۱۰۰ درصد امکان تامین فرمولاسیون شیرخشک پایه نوزاد در کشور وجود دارد، افزود: با توجه به پتانسیل کارخانههای شیرخشک، پتانسیل تولید بیش از ۹۰۰ هزارتن پودر آب پنیر و شیرخشک نوزاد در کشور وجود دارد. همچنین قابلیت صادرات ۲۵۰ هزارتن شیرخشک هم داریم که ممکن است این میزان شیرخام در کشور نداشته باشیم.
سلیمی در بخش دیگر اظهارات خود با بیان اینکه سالانه ۸۰ هزارتن شیرخشک صنعتی مورد نیاز است، گفت: بنابر آمار تولید شیرخشک صنعتی در کشور، سالانه ۱۲۰ هزارتن باید به بازارهای هدف صادر شود تا با دپوی شیرخشک در واحدهای تولیدی روبرو نباشیم.
رئیس انجمن تولیدکنندگان شیرخشک صنعتی ادامه داد: علیرغم آنکه وزارت جهاد به عنوان متولی امر با کاهش ارزش پایه صادراتی موافق است، اما تاکنون گمرک این موضوع را به پایانههای صادراتی اعلام نکرده که همین امر منجر به دپوی شیرخشک در واحدهای تولیدی شده است به طوریکه بنابر آمار ۴۵ هزارتن شیرخشک در واحدها دپو شده است.
او گفت: با توجه به مسائل و مشکلات حمل و نقل در ایام نوروز پیشبینی میشود که به حجم شیرخشک دپو شده اضافه شود.
ارسال دیدگاه