گروهی از محققان دانشگاه ساوت استرالیا متوجه شده اند اطلاعات مربوط به ردیابی حرکات شبکیه چشم را می توان برای تمایز بین سیگنال های بیش فعالی و اوتیسم به کار برد.
به گزارش کودک پرس ،به عبارت دیگر این سوابق نشانگرهایی برای هر اختلال ارائه می کنند. این درحالی است که تشخیص اولیه اختلالات رشد عصبی مانند بیش فعالی(ADHD) و اوتیسم برای درمان و مدیریت علائم نقش مهمی دارد.
طبق بیانیه تیم محققان، آنها از الکترورتینوگرام(ERG) استفاده کردند و متوجه شدند کودکان مبتلا به اوتیسم انرژی ERG کمتری دارند و در مقابل کودکان مبتلا به بیش فعالی انرژی ERG بیشتری دارند. الکترورتینوگرام یک تست تشخیصی که فعالیت الکتریکی شبکیه در واکنش به نور را می سنجد.
پل کنستابل یک محقق اپتومتریست در دانشگاه فلیندرز در بیانیه این تحقیق نوشته است: نتایج اولیه برای پیشرفت های آتی در روش های تشخیص و درمان نویدبخش است.
کنستابل در این باره افزود: اوتیسم و بیش فعالی از معمول ترین اختلالات رشد عصبی است که در کودکی شناسایی می شود. اما از آنجا این دو اختلال ویژگی های مشابهی دارند، تشخیص هر دو شرایط کاری طولانی و پیچیده است. تحقیق ما با هدف ارتقای این روند انجام شده است. با بررسی واکنش سیگنال ها در شبکیه چشم در واکنش به محرک نور، می توان اختلالات رشد عصبی را زودتر و دقیق تر شناسایی کرد.
ارسال نظر