آذربایجان شرقی | بهبود ۵۳ کودک مبتلا به سرطان در تبریز با حمایت «تسکین»

به گزارش کودک پرس ،جواد میلانی با اشاره به فعالیت هفت ساله این موسسه اظهار کرد: در سالهای اخیر مسائل مالی، مهم‌ترین چالش این موسسه بوده است و بیشترین درآمد موسسه از واریزی‌های نقدی خیّران است.

وی با بیان اینکه روش‌های متنوعی برای جلب همکاری مردمی تعیین شده است، ادامه داد: منابع دیگر شامل سه قلک بهار، پلکس‌ و سازمانی تعریف شده است که قلک‌های بهار برای عموم مردم، پلکس برای مکان‌های بزرگتر مثل فروشگاه‌ها و قلک‌های سازمانی برای شرکت‌ها و سازمان‌های بزرگتر در نظر گرفته شده‌اند و در کنار آن بنرهای تسلیت، کارت‌های عروسی و کانترهای جلب مشارکت که در برخی مراکز خرید موجود هستند، سایر منابع مالی موسسه به شمار می‌روند.

وی با اشاره به نماد بهار در این موسسه بیان کرد: بهار نام دختر کوچک مبتلا به سرطان است که با وجود شدت بیماری بهبود پیدا کرده و به نماد امیدواری و رهایی از این بیماری مبدل شده است.

مدیرعامل انجمن حمایت از کودکان مبتلا به سرطان تبریز با اشاره به انعقاد قرارداد مابین موسسه‌های «تسکین» و «محک» نیز گفت: با انعقاد این قرارداد در سال ۹۸، تامین هزینه‌های درمانی کودکان را آغاز کردیم؛ به طوری‌که ۱۵ درصد در سال ۹۸، حدود ۳۰ درصد در سال ۹۹ و ۴۵ درصد نیز در سالجاری از هزینه‌های درمانی کودکان سرطانی تبریز را تقبل کرده‌ایم.

وی یادآور شد: خانواده‌های این کودکان شرایط متفاوتی دارند و اغلب شهروندان آبرومندی هستند که گرفتار این بیماری و تبعات آن شده‌اند؛ بنابراین حمایت از این کودکان نیز تخصصی و حرفه‌ای به صورت تخصصی و حرفه‌ای انجام می‌شود.

وی ادامه داد: باتوجه به اینکه درمان این کودکان در یک مرکز درمانی مستقر و متمرکز انجام می‌شود، پس از تشخیص سرطان و تشکیل پرونده برای کودک، ارزیابی اولیه‌ای از حیث مشکلات و سرپرستی کودک انجام می‌شود.

میلانی با بیان اینکه حمایت روانی از کودکان مبتلا به سرطان و خانواده‌های آنان و فعالیتهای فرهنگی جزو برنامه‌های این موسسه است، بیان کرد: در همین زمینه طرح‌هایی مانند اهدای کتاب توسط خیران به این کودکان و مادران آنها انجام می‌شود.

مدیرعامل انجمن حمایت از کودکان مبتلا به سرطان تبریز اضافه کرد: یکی از آرمان‌های مهم این موسسه، اختصاص بوستانی برای کاشت درخت به نام هریک از کودکان قطع درمان شده است که با همکاری شهرداری منطقه پنج تبریز این مهم محقق می‌شود که می‌تواند به عنوان عاملی امید بخش باشد و تابوی بیماری سرطان در جامعه را بشکند.