معاون دادستان کل کشور گفت: عمده کسانی که در خصوص فیشینگ با آنها برخورد میکنیم نوجوانان هستند.
به گزارش کودک پرس ، جواد جاویدنیا در خصوص اقدامات دادستانی پیرامون کلاهبرداریهای تلفنی گفت: در رابطه با بحث کلاهبرداری هایی که تلفنی انجام میشد اقداماتی را با همراهی معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه و پلیس آگاهی انجام دادیم.
وی افزود: معمولاً اولین جایی که این اطلاعات میرسد این است که از چه کارتی مورد استفاده قرار گرفته پلیس است.
معاون دادستان کل کشور با اشاره به موضوع فیشینگ گفت: عمده کسانی که در بحث فیشینگ با آنها برخورد میکنیم افراد نوجوان هستند که برخی از آنها به خاطر یک کنجکاوی ساده با این مسائل آشنا شدند.
وی افزود: در آسیبهای اجتماعی هم به همین ترتیب است به طوری که افزایش آمار خودکشیها و مسائلی از این قبیل در بین قشر محصل ما آنطور که محققان اعلام میکنند ارتباط معنا داری با استفاده بی رویه نوجوانان و جوانان از این فضا دارد.
سرپرست معاونت فضای مجازی دادستانی کل کشور در خصوص جرایم ارتکابی در فضای مجازی اینستاگرام گفت: متأسفانه آمار دقیقی وجود ندارد اما در کل میتوان گفت آمار بالایی است. اما آمار سیاه هم بالاست و مردم در یک سری جریانات مجرمانه گرفتار میشوند اما شکایت نمیکنند.
وی افزود: باید یک سری مطالعات علمی و آسیب شناسی ها انجام شود، وقتی یک بخش زیادی از پروندههای دادگاه خانواده منشأ شناسی میشود به بحث فضای مجازی بر میگردد اما اینها در خارج از عناوین مرتبط با جرایم رایانهای در دادگاهها ثبت میشود بنابراین باید یک مطالعهای انجام شود.
منبع: مهر
ارسال نظر