سالانه 300 تا 400 کودک مبتلا به سندروم دان متولد می شوند.

به گزارش کودک پرس، معاون بهداشت وزارت بهداشت گفت: در کشور سالانه 300 تا 400 کودک بر اثر سندروم دان، دچار عقب ماندگی ذهنی می شوند که این بیماری تا پایان عمر، با آنها همراه است اما این بیماری در زمان حاملگی از طریق سونوگرافی، قابل پیش بینی است.

سیاری افزود: از رهبر معظم انقلاب برای سقط جنین نوزادان بر اثر چندین بیماری مانند سندروم دان، مجوز دریافت شده و مادران باردار پس از انجام آزمایش های لازم، به پزشکی قانونی مراجعه کرده و به سقط قانونی، اقدام می کنند.

سیاری در خصوص وضعیت ناامنی غذایی در کشور، گفت: در سال 70، تحقیقی در کشور انجام و مشخص شد که 7 استان، با ناامنی غذایی روبرو هستند و با کمک سازمان برنامه و بودجه و استانداری ها، بر اساس روشی خاص، با پرسش از خانواده‌ها، ناامنی غذایی مشخص شد و برنامه هایی برای اشتغال آنها در نظر گرفته شد.

 

هنوز ثابت نشده که پارازیت‌ها برای سلامتی انسان، مضر نیست.

وی در پاسخ به این سوال که پارازیت‌ها برای سلامتی انسان مضر است یا خیر، گفت: هنوز ثابت نشده که پارازیت‌ها برای سلامتی انسان، مضر نیست.

وزارت بهداشت برای تکامل کودکان و سلامت سالمندی، برنامه های ویژه ای دارد

معاون بهداشت وزارت بهداشت در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه وزارت بهداشت برای تکامل کودکان و سلامت سالمندی، برنامه های ویژه ای دارد، افزود: این دو برنامه، بین بخشی است بخش رفاهی سلامت سالمندان مربوط به وزارت رفاه و مراقبت های بهداشتی و درمانی مربوط به وزارت بهداشت است و در برنامه ششم توسعه نیز برنامه جامعی برای آن در نظر گرفته شده که وضعیت سالمندی بهبود یابد و این برنامه تهیه شده و به زودی در شورای عالی سلامت و امنیت غذایی، تصویب و توسط رییس جمهور، ابلاغ می شود.

به گزارش وزارت بهداشت سیاری ضمن تاکید بر اهمیت توجه به تکامل کودکان به ویژه از بدو تولد تا سن 8 سالگی، گفت: تکامل کودکان چند بعد اساسی دارد و بخش عمده ای از تکامل مربوط به اوایل تولد تا سه سال اول زندگی است زیرا 80 درصد از سلولهای مغزی و ارتباطات عصبی در سه سال اول و 10 درصد تا سن 8 سالگی زندگی هر فرد، تشکیل می‌شود.

 

 

منبع: خبرگزارس تسنیم