دختر ۹ هزار ساله پرده از یک راز بزرگ برداشت+ تصاویر

به گزارش کودک پرس ، دانشمندان به تازگی موفق به بازسازی چهره دختری شده اند که اسکلتش مربوط به 9 هزار سال پیش است. با استفاده از نرم افزارهای بسیار پیچیده کامپیوتری دانشمندان موفق بازسازی دقیق چهره فردی شده اند که بیش از 9 هزار سال پیش مرده است.

با توجه به نوع استخوان بندی این انسان با کمک کامپیوتر چهره او نمایان شد. این اسکلت مربوط به عصر «میان سنگی» است. عصر میان سنگی مربوط به دوره بین پالئولیت و نوسنگی است. این اصطلاح اغلب برای مناطق شمال اروپا استفاده می شود.

پس از بررسی های فراوان مشخص شد که این اسکلت مربوط به یک دختر نوجوان بوده است. هدف دانشمندان از بازسازی اسکلت این دختر این بوده است که بفهمند مردمان آن عصر چه شکلی بوده اند.

 

محققان با سی تی اسکن جمجمه که در سال 1993 در غار تئوپرتا کشف شد، تحقیقات خود را آغاز کردند. سپس، آنها یک چاپگر سه بعدی را برای ساخت یک ماکت دقیق بر اساس اندازه گیری واقعی استفاده کردند.

بازسازی صورت این دختر این نتیجه نسبی را ثابت می کند که مردمان آن عصر اعم از زن و مرد بسیار درشت اندام و البته عضلانی بوده اند. آنها صورت پهنی داشته اند و حداقل چهره این دختر نشان می دهد که اخمو هستند.

این دختر بین 15 تا 18 سال داشته و “داون” نامگذاری شده است.

 

دان دختر قدرتمندی بوده است. این را دیرینه شناسان سوئدی حدس می زنند چرا که اندام حجیمی داشته است.

این گروه از دانشمندان و دیرینه شناسان پیش از این چهره دختر 11 ساله ای مربوط به عصر سنگی را بازسازی کرده بودند، دختری که میرتیس نام گرفت. اما بر خلاف میرتیس، دختر اخم آلود یعنی داون از لحاظ ظاهری تفاوت های فراوانی با مردمان این دوره و زمانه داشته است.

چهره داون نشان میدهد در طول هزاران سال چهره مردم تا چه اندازه تغییر کرده است، البته این نتایج حاکی از این است که مردمان حداقل شمال اروپا نسبت به پیشینیان خود بسیار ظریف و نحیف هستند.

 

داون در موزه آکروپولیس در آتن به نمایش درمی آید. این دختر اصلا صورت شادی نداشته است. او اخمو و انگار عصبانی به نظر می رسد. داون فک بزرگی داشته است، به نظر می رسد این خصوصیت ظاهری به این دلیل است که در آن زمان انسان ها مجبور به خوردن گوشت خام انواع حیوانات بوده اند.

این دختر اخمو به خاطر بیماری مرموزی درگذشته که هنوز دقیقا مشخص نیست چه بوده است، شاید یک بیماری عضلانی ، شاید هم بیماری های مشابه آن.

 

 

 

منبع: جام جم آنلاین