برنامه ریزی برای کودکان فرایندی مشارکتی و مستلزم شنیده شدن صدای آنان است
نماینده صندوق کودکان سازمان ملل متحد (یونیسف) در کشورمان با تاکید بر اینکه برنامهریزی برای کودکان فرایندی مشارکتی و مستلزم شنیده شدن صدای آنان است، گفت: کنوانسیون حقوق کودک را دارای بیشترین تعداد تصویب یک پیمان حقوق بشری در تاریخ برشمرد که به تحول زندگی کودکان در سراسر جهان کمک کرده است.
به گزارش کودک پرس ، طبق گزارش روابط عمومی وزارت دادگستری، رابین ناندی نماینده صندوق کودکان سازمان ملل متحد (یونیسف) در کشورمان، از دیگر سخنرانان آیین افتتاحیه کارگاه هماندیشی، همافزایی و برنامهریزی در موضوعات راهبردی برای اطفال و نوجوانان بود.
ناندی در سخنرانی خود که از طریق ویدئوکنفرانس پخش شد، این کارگاه را بخشی از برنامهها و تلاشهایی برشمرد که با هدف همکاری برای برنامهریزی راهبردی برای ارتقای حقوق کودک و دسترسی به عدالت برای کودکان و نوجوانان با مشورت و همفکری دست اندرکاران این حوزه از جمله مدیران کل اجتماعی استانداریها، معاونین حقوق عامه دادستانها و روسای استانی سازمان بهزیستی برگزار میشود.
نماینده صندوق کودکان سازمان ملل متحد (یونیسف) در کشورمان کنوانسیون حقوق کودک را دارای بیشترین تعداد تصویب یک پیمان حقوق بشری در تاریخ برشمرد که به تحول زندگی کودکان در سراسر جهان کمک کرده است.
وی تامین شایسته حقوق کودکان و نوجوانان مبتنی بر پیماننامه حقوق کودک، پروتکلهای اختیاری آن و قوانین داخلی را مستلزم برنامهریزی راهبردی عنوان کرد و افزود: برنامهریزی راهبردی برای کودکان و نوجوانان فرایندی مبتنی بر شواهد است و این موضوع نیازمند دسترسی به آمار و اطلاعات و تحلیلهای بهروز درباره وضعیت کودکان و نوجوانان در کشور است.
ناندی، برنامهریزی برای کودکان را فرایندی مشارکتی و مشورتی برشمرد و گفت: لازمه این موضوع شنیده شدن صدای کودکان و همکاری و مشورت با نوجوانان در برنامهریزی برای آنان میباشد. نگاه به کودکان و نوجوانان باید به عنوان منابع کلیدی دارای دانش منحصر به فرد درباره خود، جامعه، نیازها و دغدغههایشان باشد که میتوانند با ارایه ایدههای خوب و نوآورانه کلید حل مشکلات و تغییرات سازنده در حوزه اطفال و نوجوانان باشند.
وی بر ضرورت اتخاذ رویکردی همه شمول و در نظر گرفتن نیازهای همه کودکان به ویژه آسیبپذیرترین آنان یعنی کودکان در وضعیت خیابان، کودکان بیسرپرست، کودکان دارای معلولیت، کودکان مهاجر و پناهنده، کودکان قربانی و شاهد جرم، کودکان ناقض قانون در برنامهریزی برای آنان تاکید کرد.
نماینده صندوق کودکان سازمان ملل متحد (یونیسف) در پایان سخنان خود ضمن استقبال و حمایت از ابتکار عمل وزارت دادگستری در برگزاری این کارگاه، از آمادگی یونیسف برای توسعه همکاریها در راستای ارتقای حقوق و رفاه کودکان خبر داد و اظهار امیدواری کرد که برگزاری کارگاههایی از این دست به ارتقای هرچه بیشتر حقوق کودکان و نوجوانان منجر شود.
ارسال دیدگاه
Warning: Attempt to read property "comment_approved" on null in /home/doreha/domains/koodakpress.ir/public_html/wp-content/themes/Jam_News/comments.php on line 35