از هر ۱۰ کودک در غزه، ۹ کودک با «فقر غذایی شدید» مواجه هستند

ماه‌ها خصومت و محدودیت در کمک‌های بشردوستانه، سیستم‌های غذایی و بهداشتی را از بین برده و منجر به «عواقب فاجعه‌بار» برای کودکان و خانواده‌های آنها در غزه شده است.

به گزارش کودک پرس ، صندوق کودکان سازمان ملل متحد (یونیسف)، روز چهارشنبه، نسبت به فقر شدید غذایی کودکان، در بحبوحه بحران های جهانی از جمله در غزه هشدار داد.

یونیسف در گزارشی اعلام کرد: «پنج دور از داده‌های جمع‌آوری‌شده بین دسامبر ۲۰۲۳ و آوریل ۲۰۲۴ به طور مداوم نشان می‌دهد که از هر ۱۰ کودک در نوار غزه، ۹ کودک با فقر شدید غذایی مواجه هستند و با دو وعده غذایی یا کمتر در روز زنده می‌مانند».

در این بیانیه آمده است که ماه‌ها خصومت و محدودیت در کمک‌های بشردوستانه، سیستم‌های غذایی و بهداشتی را از بین برده و منجر به «عواقب فاجعه‌بار» برای کودکان و خانواده‌های آنها در غزه شده است.

این گزارش می افزاید: «این شواهدی از تأثیر وحشتناکی است که درگیری ها و محدودیت ها بر توانایی خانواده ها برای برآوردن نیازهای غذایی کودکان دارد – و سرعتی که کودکان را در معرض خطر سوء تغذیه تهدید کننده زندگی قرار می دهد».

خطر، ۱۸۱ میلیون کودک را در جهان تهدید می کند

این گزارش همچنین نشان داد که حدود ۱۸۱ میلیون کودک زیر ۵ سال در سرتاسر جهان با فقر شدید غذایی کودکان مواجه هستند که باعث می‌شود تا ۵۰ درصد بیشتر در معرض خطر سوءتغذیه تهدید کننده زندگی باشند.

کاترین راسل ، مدیر اجرایی یونیسف گفت: “کودکانی که در فقر غذایی شدید زندگی می کنند، کودکانی هستند که در لبه پرتگاه زندگی می کنند. در حال حاضر، این واقعیت برای میلیون ها کودک خردسال است و این می تواند تاثیر منفی جبران ناپذیری بر بقا، رشد و رشد مغز آنها داشته باشد.”

راسل افزود: کودکانی که فقط دو گروه غذایی در روز مصرف می کنند، به عنوان مثال برنج و مقداری شیر، تا ۵۰ درصد بیشتر احتمال دارد که اشکال شدید سوء تغذیه را تجربه کنند.

یونیسف همچنین از همه دولت‌ها و شرکای توسعه و بشردوستانه خواست تا اقداماتی را برای پایان دادن به فقر غذایی کودکان در اولویت قرار دهند.