تاکید تولیت آستان قدس رضوی بر ایجاد فضای مناسب برای کودکان در حرم امام رضا (ع)

تولیت آستان قدس رضوی گفت: توسعه وضوخانه‌ها و ایجاد فضای مناسب برای نگهداری از کودکان زائران در حرم مطهر امام رضا(ع) ضروری است.

به گزارش کودک پرس ،حجت‌الاسلام‌ احمد مروی در مراسم تکریم و معارفه مدیر قدیم و جدید حرم مطهر رضوی ضمن گرامیداشت نهم دی، این روز را روز بصیرت و حماسه شکوهمند و مسوولانه مردم در دفاع از انقلاب دانست و افزود: وجه دیگر تکریم زائر فراهم آوردن امکانات رفاهی برای زیارت همراه با آسایش است، امکانات رفاهی مقدمه کار فرهنگی است و عدم فراهم آوری این امکانات موجب کاهش تاثیرگذاری فعالیت‌های فرهنگی می‌شود.

وی در ادامه با اشاره به توسعه حرم مطهر رضوی پس از پیروزی انقلاب اسلامی ادامه داد: بارگاه مقدس امام علی بن موسی‌الرضا(ع) پس از پیروزی انقلاب اسلامی توسعه و رشد چشمگیری یافت و صحن‌ها و رواق‌های باشکوه همراه با به کارگیری هنرهای متعالی احداث شد اما همچنان کارهای انجام نشده بسیاری باقی‌مانده است.

تولیت آستان قدس رضوی تکریم زائران را دارای ۲ وجه احترام و تواضع در میزبانی و فراهم آوردن امکانات رفاهی برای زیارتی توأم با آسایش و آرامش معرفی و اظهار کرد: خادمان بارگاه رضوی موظفند تمام زائران را صرف‌نظر از موقعیت اجتماعی به شایسته‌ترین وجه تکریم کنند و عناوین مختلف اجتماعی، سیاسی و علمی در حرم مطهر جایگاهی ندارند و در این بارگاه نورانی همه یک عنوان دارند و آن زائر و مهمان حضرت رضا(ع) است.

مروی با بیان این که خدام نباید میان زائران حضرت رضا(ع) تبعیض قائل شوند افزود: رفتار خادمان رضوی با زائران باید جلوه‌ای از سیره حضرت رضا(ع) و ائمه اطهار(ع) در میزبانی از مهمان باشد و هر خادم رضوی یک سفیر فرهنگی و اخلاقی در جامعه است.

وی با تاکید بر این که حرم مطهر رضوی محور تمام اقدامات و فعالیت‌های آستان قدس رضوی است ادامه داد: تمام فعالیت‌های جانبی آستان قدس رضوی با هدف و حول محور خدمت‌رسانی بهتر به زائران در حرم مطهر انجام می‌شود و حرم مطهر اولویت نخست این آستان مقدس است لذا در هزینه کرد برای فراهم آوردن امکانات رفاهی در حرم مطهر هیچ محدودیتی قائل نیستیم.

تولیت آستان قدس رضوی با بیان این که استفاده از نظرات خدام و مردم در اداره حرم مطهر مورد تاکید است گفت: مدیریت حرم مطهر باید بستر را برای دریافت نظرات و پیشنهادهای خدام و استفاده از ظرفیت عظیم خانواده خدمت برای اداره هرچه بهتر حرم مطهر امام رضا(ع) فراهم کند.

مروی همچنین بر لزوم ارتباط صمیمی و مستمر مدیران حرم مطهر با خدام تأکید کرد و افزود: خادمان رضوی در نهضت خدمت‌رسانی به نیازمندان و رزمایش کمک مؤمنانه در ایام کرونا برای دستگیری از اقشار کم‌بضاعت بسیار خوش درخشیدند. خدام همچنین می‌توانند در عرصه توسعه فرهنگ وقف و نذر نیز نقش تعیین کننده‎‌ ای ایفا کنند.

در پایان این مراسم از خدمات محمدمهدی برادران مدیر عالی سابق حرم مطهر رضوی قدردانی و مصطفی فیضی به‌عنوان مدیر عالی حرم مطهر رضوی منصوب شد.

فیضی پیش از این، مدیریت نظارت، بازرسی و رسیدگی به شکایات آستان قدس رضوی را برعهده داشت و سرپرستی معاونت اماکن متبرکه حرم مطهر نیز از دیگر سوابق اوست.

محمدمهدی برادران که پیش از این عهده‌دار مدیریت عالی حرم مطهر رضوی بود به عنوان معاون امور صنایع وزیر صنعت و معدن و تجارت منصوب شده است.