ظرفیت مهم کانون جهت گسترش سیره رضوی در دنیا

مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان گفت: وظیفه ما این است که کلام، سیره، سبک زندگی و توصیه‌های امام رضا(ع) را به گوش جهانیان برسانیم و کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان مجرای مناسبی برای این کار است.

به گزارش کودک پرس ،مهدی علی‌اکبر زاده، مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، در مراسم رونمایی از فراخوان‌های ملی «نامه مهر» و «گنبد کبوتران» که امروز، ۱۷ آذرماه، در مرکز فرهنگی شماره ۱۰ کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان مشهد برگزار شد، اظهار کرد: امروز اتفاقی خوبی در خراسان رضوی در حال رقم خوردن است که می‌تواند گسترش بیشتری یافته و در سطح ملی و بین‌المللی هم نمود پیدا کند. این همکاری‌ها می‌تواند نمونه بسیار خوبی برای مراودات و تعاملات دیگر باشد.

وی با بیان اینکه همه آرزو داریم خادم امام رضا(ع) باشیم، ادامه داد: با این حال من آرزویی برای همکاران کانونی خود دارم و آن این است که امیدوارم روزی شود که همکاران مربی من خادمان زائران کوچک امام رضا(ع) شوند و شرایطی فراهم شود که آنان نیز به آرزوی خادمی امام رضا(ع) برسند. البته در حال حاضر مربیان کانون در مشهد به نوعی خادمان زائران کوچک امام رضا(ع) هستند، اما اغلب خادمان افرادی هستند که در مشهد حضور دارند.با این وجود بسیار خوب می‌شود، اگر مربیان کانون خادمان سایر زائران کوچکی باشند که از استان‌های دیگر به مشهد می‌آیند.

علی‌اکبر زاده تصریح کرد: چقدر خوب است که به جهت حس اعتمادی که در کانون وجود دارد مجموعه‌های ارزشمندی دارد در کنار آن قرار گرفته‌اند که می‌توانند در همکاری با هم کارهای بسیار خوبی انجام دهند. در این راستا امیدواریم با همکاری با بنیاد بین‌المللی فرهنگی و هنری امام رضا(ع) بتوانیم فعالیت‌های خود را به سطح ملی و بین‌المللی برسانیم.

وی با بیان اینکه کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان مجموعه‌ای است که محصولات آن در کل دنیا شناخته شده است، خاطرنشان کرد: کل دنیا مرغک کانون را می‌شناسند، به آن اعتماد داشته و آن را دوست دارند. در این راستا فضاهایی در کشورهای مختلف جهان وجود دارد که فیلم‌های تقویتی مختص کودکان و نوجوانان تولید شده در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان را عرضه می‌کنند و کانون جایگاه ویژه‌ای در آن کشورها دارد. این موضوع زمینه بسیار خوبی است که با همکاری با بنیاد بین‌المللی فرهنگی و هنری امام رضا(ع) فیلم‌ها، کتاب‌ها و محصولات فرهنگی تولید کنیم که از مرزهای خود عبور کرده و به دست دوستداران امام رضا(ع) در سراسر دنیا برسد.

مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان با اشاره به اینکه دل‌های بسیاری در دنیا برای امام رضا(ع) می‌تپد، گفت: شاید برای افرادی که در کنار امام رضا(ع) هستند این نیاز به‌گونه‌ای دیگر باشد، اما برای آنان که دور از امام رضا(ع) هستند، یک جور دیگری بوده و دلش بیشتر می‌تپد.

وی گفت: وظیفه ما این است که کلام، سیره، سبک زندگی و توصیه‌های امام رضا(ع) را به گوش جهانیان برسانیم و کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان مجرای مناسبی برای این کار است. بنابراین ما اعلام آمادگی می‌کنیم که در این راه گام برداریم و این فرصتی برای ماست و هیچ منتی هم نیست، بلکه خدا را شاکریم که این فضا در اختیار ما قرار می‌گیرد.

ابراهیم زره‌ساز، مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خراسان رضوی در ادامه این مراسم با اشاره بر لزوم بازیابی هویت مذهبی و دینی کودکان و نوجوانان با استفاده از ابزارهای فرهنگی، گفت: هویت دینی و مذهبی هویت اصیل ماست و چه در سطح استان و چه کشور به حرم امام رضا(ع) به عنوان یک محور نگاه می‌شود که افراد، فرهنگ‌ها و قومیت‌های مختلف را در کنار هم جمع کرده است.

وی ادامه داد: شناخت فرهنگ و هنر ایران به گسترش آن در گستره ملی و بین‌المللی وابسته است. بر این اساس با همکاری بنیاد بین‌المللی فرهنگی و هنری امام رضا(ع) چند رویداد برگزار خواهد شد.

زره‌ساز تصریح کرد: یکی از این رویدادها مهرواره داستانک است که در آن انجمن‌های ادبی در سراسر کشور می‌توانند داستان‌هایی موضوع فرهنگ رضوی تا حداکثر ۲۵۰ کلمه ارسال کنند. مهلت ارسال اثر به این مهرواره تا ۲۰ اسفند ماه خواهد بود.

مدیر کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خراسان رضوی افزود: همچنین فراخوان مهروار نامه مهر نیز امروز اعلام می‌شود که بر اساس آن همه اعضای مکاتبه‌ای کانون در سطح کشور می‌توانند نامه‌هایی برای امام رضا(ع) ارسال کنند. قرار است کتاب این نامه‌ها با همکاری بنیاد بین‌المللی امام رضا (ع) چاپ شده و در اختیار مردم قرار گیرد.

محمودرضا برازش، مدیر عامل بنیاد بین‌المللی فرهنگی و هنری امام رضا(ع) نیز در این مراسم گفت: یکی از وظایف ما معرفی امام رضا(ع) به کودکان و نوجوانان است و ما باید با روش‌های گوناگون سیره رضوی را به جامعه و کودکان معرفی کنیم. در این میان استفاده از هنرهایی همچون نقاشی، شعر، خطاطی و.. این موضوع را جذاب می‌کند.

وی ادامه داد: کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان این تخصص را دارد که چگونه از هنر استفاده کرده و بتواند ارتباط را خوب برقرار کند و هم اهل‌البیت(ع) را به بچه‌ها معرفی کرده و هم سبک زندگی و بیانات ایشان را به کودکان بشناساند.

برازش با اشاره به همکاری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و بنیاد بین‌المللی فرهنگی و هنری امام‌رضا(ع)، بیان کرد: امیدواریم بتوانیم برنامه‌های مختلفی را به صورت مشترک چه در سطح استان و چه در سطح ملی انجام داده و از آن پتانسیل‌ها استفاده کنیم تا اگر کودکان و نوجوانان ما می‌خواهند شعر بخوانند شعری بخوانند که مورد توجه علی‌بن موسی‌الرضا(ع) باشد و در واقع به سراغ آن چیزهایی که علی‌بن موسی‌الرضا گفته‌اند رفته و به آن عمل کنند.