لزوم بهرهگیری از ظرفیت پویانمایی برای همه گروههای سنی
معاون سیما با تاکید بر بهرهگیری از ظرفیت پویانمایی برای همه گروههای سنی گفت: نباید جامعه هدف تولیدات انیمیشن صرفا کودکان باشند و نگاه و تمرکز برنامهسازان فقط مختص این گروه باشد، بلکه مطلوبتر این است که از ساختار انیمیشن برای سایر ردههای سنی هم استفاده و بهرهبرداری بیشتری شود.
به گزارش کودک پرس ،معاون سیما در نشست های جداگانه ای با رئیس و مدیران مرکز پویانمایی صبا و فعالان این عرصه بر استفاده از ظرفیت انیمیشن برای همه گروه های سنی و تنوع در ساختار این گونه تولیدات تاکید کرد.
شاه آبادی در بازدید از مرکز پویانمایی صبا گفت: هم اکنون ساختار و تولیدات انیمیشن در دنیا با تحولات و روش های پیشرفته صورت می گیرد چرا که ضریب نفوذ و اثرگذاری پیام این قالب برنامه ها اثبات شده و شرکت های بزرگ این مسئله را به خوبی درک کرده اند.
وی تاکید کرد: باید در شورای اندیشه ورزان و مجموعه های مختلف مرکز پویا نمایی صبا، گستره مخاطبان و جامعه آماری مورد بازنگری و ساخت پویانمایی برای بزرگسالان هم مورد توجه جدی تری قرار گیرد.
وی ادامه داد: ایجاد تنوع در گونه های انیمیشن از دیگر مواردی است که باید به آن توجه شود چرا که تنوع ، ارزش بصری تولیدات را ارتقاء می دهد و برای مخاطب علاوه بر رضایتمندی ، گستره مخاطبان را هم به دنبال دارد.
معاون سیما همچنین درباره اهمیت به تولید با کیفیت ۴k گفت: گام برداشتن جدی به سوی ساخت و تولید آثار با کیفیت ۴k ضرورت است و باید روند کار تقویت شود و سرعت بیشتری بگیرد.
وی بر ضرورت ثبت و ضبط شخصیت ها به عنوان دارایی های معنوی تلویزیون تاکید و گفت: پرداختن و خلق یک شخصیت پویانمایی دارای مولفه های خاص خودش است و باید به این مسئله نگاه کارشناسانه صورت گیرد چرا که این شخصیت ها سال ها در ذهن مخاطبان می مانند.
شاه آبادی همچنین در نشست جداگانه ای با تهیه کنندگان و فعالان عرصه پویانمایی کشور گفت: نقشه راه ما در این حوزه باید توسط بزرگان و پیشکسوتان این صنف تدوین و پیشنهاد شود و برای این مهم می توانیم از ظرفیت مرکز پژوهش ها و افکارسنجی سازمان نیز بهره ببریم. باید بدانیم نیاز مخاطب ما چیست و برای پیشرفت در ساخت و ارائه آثار شاخص و با کیفیت، ذائقه و سلیقه مخاطب را در نظر بگیریم.
معاون سیما اظهار کرد: میزان ساعات تولید مهم است اما اینکه برای هر قشر از مخاطب خود چه جنس برنامه ای تولید و چه هدف گذاریای را در اصلاح سبک زندگی مخاطب به واسطه تاثیر انیمیشن دنبال می کنیم، مهم تر است.
شاه آبادی تاکید کرد: تولیدات ما باید در مقیاس و سطح جهانی ارزیابی شود و برای رسیدن به استانداردهای جهانی با بررسی رفتار رقبای خود ، برای اثرگذاری حداکثری تولیدات، برنامه ریزی کنیم.
معاون سیما گفت: با طرح یک نقشه راه عملیاتی با توجه به ظرفیت و امکانات برای تولیدات شاخص و باکیفیت باید نیاز جامعه ، توانمندی رقبا ، بهکارگیری خلاقیت و نوآوری و میزان مشارکت پذیری سایر نهادها مورد ارزیابی دقیق قرار گیرد و مفاهیم و آموزه هایی را باید با استفاده از ظرفیت انیمیشن در کشور جاری و ساری کنیم.
در این نشست ها تهیه کنندگان و مدیران مرکز صبا هم به ارائه گزارشی از اقدامات و دیدگاه ها و انتظارات خود پرداختند.
در پایان این نشست ها، کاریکاتور دکتر حمید شاه آبادی که از سوی یکی از هنرمندان مرکز صبا طراحی شده بود، به معاون سیما اهدا شد.
***
لیوانی رئیس مرکز پویانمایی صبا نیز در این نشست گفت: در دوره جدید ریاست سازمان با نگاه حمایتی دکتر علی عسکری این مرکز از ۴۰ – ۵۰ ساعت مفید در سال ۹۴ توانست به تولید بالای ۱۸۰ ساعت برنامه مفید دست یابد. تولید پایدار و ماندن موثر در این عرصه ، کار دشواری است اما مرکز پویانمایی صبا توانست با حمایت از بخش خصوصی و جوانان مستعد این عرصه تولیدات بسیار باکیفیت و قابل قبولی عرضه کند. جشنواره هایی هم که در سطح کشوری برگزار شد به نوعی به عنوان موتور محرکه این مرکز و عاملی برای ارتقای تولیدات شد.
رئیس مرکز پویانمایی صبا ادامه داد: بر اساس برنامه ۵ ساله ، مرکز پویا نمایی صبا باید سالی ۱۰۰ ساعت بر تولیداتش بیافزاید که بحمدالله و با تلاش همکاران این مجموعه این مهم در حال انجام است.
وی افزود: با دستور رئیس محترم سازمان برنامه سازی برای رده سنی بزرگسالان، آغاز شده است و همچنین تولیدات برای مناسبت های ملی و مذهبی در دستور کار است.
لیوانی یادآور شد : هم اکنون به تولید پایدار رسیدهایم و علاوه بر رشد کمی ، در تولیدات مرکز جهش کیفی آثار را نیز دنبال می کنیم و به سمت تولید کارهای بلند حرکت کرده ایم.
او تاکید کرد : هم اکنون ۲۰ مجموعه ۱۰۰ قسمتی در حال تولید است که از این تعداد برخی به نیمه رسیده و تعدادی هم در مراحل پایانی کار است.
رئیس مرکز پویانمایی صبا ابراز امیدواری کرد : با حمایت از فعالان این هنر صنعت و رشد تولید ات فاخر شاهد مهاجرت معکوس و انتقال تجربیات نیز باشیم .
ارسال دیدگاه