جوایز جشنواره‌ها حتی درصدی از هزینه‌های آزمایشگاهی را تامین نمی‌کند/ مسابقات کره‌جنوبی را به‌دلیل عدم حمایت مسئولان از دست دادم

دانش‌آموز پژوهشگر کشوری گفت: مسئولین هیچ حمایت و تسهیلاتی برای دانش‌آموزان که در عرصه مقاله‌‌نویسی و علمی فعالیت دارند، درنظر نمی‌گیرند، در اعزام من برای مسابقات کره‌ی جنوبی با افزایش قیمت واحد پول و عدم هزینه این سفر کنسل شد.

به گزارش کودک پرس ، جوانان طبق بیانیه‌ی گام دوم اصل اساسی جامعه اسلامی برای رسیدن به تمدن اسلامی هستند که می‌توانند پیشگامان کسب موفقیت در کشور اسلامی باشند.

سینا شعبانی متولد 81 جزو نوجوانان فعال استان قزوین است که به ندای رهبر معظم انقلاب لبیک گفته‌ و در راستای پیشرفت علمی و تحقیقاتی، فعالیت خود را آغاز کرده‌است.

شعبانی در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی صبح قزوین؛ درباره‌ی کسب موفقیت‌های خود اظهار کرد: با گذراندن کلا‌س‌های روش تحقیق اشتیاق به انجام کارهای تحقیقاتی و نوشتن مقاله را بدست آوردم.

وی افزود: بعد از گذشت مدتی در راستای رفع دغدغه‌های مردم به حوزه پرورش ماهی در حواشی رودخانه‌ی شاهرود ورود پیدا کردم که البته هنوز هم در جستجوی ارائه‌ی راهکار مناسب با توجه به موانع و مزیت‌های احداث پرورش ماهی قزل آلا هستم.

نوجوان پژوهشگر قزوینی درباره‎‌ی موفقیت‌های خود اذعان کرد: کسب رتبه پژوهشگر برتر کشور در سال ۹۷، پژوهشگر برتر استان قزوین در سال‌های ۹۶ و ۹۷، رتبه اول کشوری پژوهش جشنواره نوجوان خوارزمی، رتبه اول کشوری گرایش مقاله پژوهشی جشنواره پرسش مهر ریاست جمهوری جززو رتبه‌های کسب شده من است.

وی ادامه داد: از دیگر موفقیت‌هایم می‌توان به رتبه برگزیده کشوری و رتبه‌ی اول استانی گرایش تحقیقات زیستی پزشکی بیستمین جشنواره جوان خوارزمی و رتبه اول مقاله نویسی در جشنواره فرهنگی و هنری دانش آموزان سراسر کشور اشاره کرد.

این نوجوان ابراز کرد: کسب رتبه دوم کشوری در جشنواره علمی پژوهشی ابن سینا و عضویت در تیم زیست شناسی جمهوری اسلامی ایران جهت اعزام به مسابقات علوم کره جنوبی ۲۰۱۸ و المپیاد پروژه‌های پژوهشی ترکیه ۲۰۱۸ از فعالیت‌های دیگر من محسوب می‌شود.

وی گفت: کسب رتبه اول رشته مقاله نویسی جشنواره نوجوان سالم کشور از سال ۹۴ الی۹۷، رتبه اول دومین جشنواره دانش‌آموزی کشوری گیاهان دارویی، رتبه نخست کشور اولین همایش ملی همیار مشاور و کسب رتبه نخست لیگ علمی پژوهشی پایا “پیشگامان ایران زمین”سازمان بسیج دانش آموزی را می‌توان از افتخارات دیگر من محسوب کرد.

شعبانی ادامه داد: داور مرحله استانی جشنواره علمی پژوهشی سفیران سلامت دانشگاه علوم پزشکی استان قزوین و سابقه تدریس روش تحقیق و پژوهش در پژوهش‌سرای دانش آموزی از دیگر فعالیت‌های اجتماعی من محسوب می‌شود.

پژوهشگر قزوینی تصریح کرد: توجه به مسائل تحقیقاتی و تحصیلی هیچ‌ مانعی در فعالیت‌های اجتماعی من ایجاد نکرده و مانند سایر هم‌سن و سالان خودم به سایر فعالیت‌ها نیز مشغول هستم.

وی عنوان کرد: برای کسب موفقیت‌های بیشتر از هیچ‌گونه تلاشی فروگذار نیستم و همواره برای کسب و ارتقا سطح تحقیق و پژوهشی خودم برای دستیابی به راهکارهای مناسب برای دغدغه‌ی مردم ارائه دهم.

این پژوهشگر درباره‌ی مشکلات خود ابراز کرد: بزرگترین مشکلاتی که مانع از پیشرفت من شده‌است بی‌توجهی مسئولان به قشر دانش‌آموزان و مقالات این قشر است زیرا باعث جلوگیری از روند موفقیت می‌شود.

وی گفت: مسئولین هیچ حمایت و تسهیلاتی برای دانش‌آموزان که در عرصه مقاله‌ نویسی و علمی فعالیت دارند، درنظر نمی‌گیرند، در اعزام من برای مسابقات کره‌ی جنوبی با افزایش قیمت واحد پول و عدم هزینه این سفر کنسل شد.

شعبانی ادامه داد: لازم است مسئولان برای دانش‌آموزانی که در عرصه‌های مختلف بویژه در پژوهش‌های بنیادین کشوری رتبه کسب کردند باید در انتخاب رشته و ورود به دانشگاه تسهیلات درنظر بگیرند.

وی تصریح کرد: جوایزی که برای دانش‌آموزان موفق در نظر گرفته‌شده‌است حتی درصدی از مخارج سنگین آزمایشگاهی را تامین نمی‌کند.

این نوجوان قزوینی بیان کرد: برای توجه و انجام سخنان مقام معظم رهبری در گام دوم انقلاب اسلامی مسیر آینده کشور به‌دست دانش‌آموزان و نسل جوان است که جوانان برای اجرای بیانیه به حمایت و توجه مسئولین نیازمندند.

وی در پایان گفت: تقویت روحیه‌ی پژوهشگری در دانش‌آموزان می‌تواند بهترین روش برای گسترش و جایگزین شدن جوانان انقلابی به عنوان نیروی کارآمد باشد.

منبع: دانا