انتقاد از نگاه برخی سرمایهگذاران سینمایی؛ فیلم کودک نمونهای از سینمای ورشکسته نیست
عضو هیئت انتخاب بینالملل سیودومین جشنواره بینالمللی فیلم کودک و نوجوان با اشاره به نظر بعضی از سرمایهگذاران فیلم، گفت: آنها معتقدند کار در حوزه کودک یک نمونه از سینمای ورشکسته است و حاضرند برای طنز سخیف سرمایهگذاری کنند ولی برای فیلم کودک نه.
به گزارش کودک پرس ، فرزاد اژدری با اشاره به حضور مداوم در جشنواره بینالمللی فیلم کودک و نوجوان در اصفهان، اظهار داشت: به جشنواره علاقه دارم و هر ساله به همین بهانه به اصفهان میآیم.
وی افزود: به نظر میرسد جشنواره امسال نسبت به سالهای قبل منظمتر برگزار میشود و همچنین استقبال از کارگاهها، نشستها و پنلهای تخصصی بسیار خوب بوده ولی هنوز فرصت نکردهام سینماها را ببینم ولی تا همین اندازه فکر میکنم استقبال خوب بوده است.
عضو هیئت انتخاب بین الملل سی و دومین جشنواره بینالمللی فیلم کودک و نوجوان با بیان اینکه امکانات و بودجه برای ساخت فیلمهای خوب کم است، گفت: ما باید سختیها و تحریمات را برای ساختن فیلم خوب تحمل کنیم و بیشتر از هر چیز باید دانش خودمان را به روز کنیم.
وی تصریح کرد: به عنوان مثال ما خودمان باید فیلم خوب و سریال خوب ببینیم و همینطور کتاب بخوانیم تا بتوانیم فیلم کودک و نوجوان خوب و پرطرفدار بسازیم تا استقبال خوبی اتفاق بیفتد.
وی با اشاره به اینکه در حوزه سرمایهگذاری سالهاست اتفاق بدی میافتد، اظهار داشت: علی رغم اینکه فیلم کودک و نوجوان خوبی داشتیم و همچنین در سالن، فروش خوبی هم داشتیم معمولاً سرمایه گذاران میگویند فیلم حوزه کودک نمونهای از سینمای ورشکسته است و این سینما فروش ندارد، در حالیکه حاضرند پولشان را برای طنزهای سخیف و کمدیهای کم ارزش هزینه کنند و هر چند ممکن است به همان اندازه هم برداشت نکنند ولی به این قضیه راضی هستند که فیلم طنز ساختهاند.
عضو هیئت انتخاب بین الملل سی و دومین جشنواره بینالمللی فیلم کودک و نوجوان افزود: ما توان ساخت فیلم کودکی که میتواند به فروش برسد را داریم ولی چون در بعضی از این فیلمنامهها سرمایه اصلی و لازم تهیه نمیشود از سر و ته فیلم زده شده و فیلم طرفداران خود را از دست میدهد.
وی خاطرنشان کرد: این موضوع با مطلب ابتدای مصاحبه فرق میکند که کارگردان، نویسنده و تهیه کننده باید خودشان را به روز رسانی کنند، این مساله برمیگردد به اینکه برخی از همکاران تصور میکنند چون فیلم کودک است پس میتوان ساده نگاه کرد و در نتیجه ساده انگارانه با مقوله فیلم کودک و نوجوان برخورد میکنند و به همین دلیل هم فیلم قبل از ساخت، محکوم به شکست است.
اژدری با بیان اینکه همیشه سعی داریم در انتخاب فیلمهای بین المللی و ملی، فاکتورهایی را مدنظر قرار بدهیم، گفت: از جمله این فاکتورها این است که فیلمهایی انتخاب شوند که از نظر مفهوم و محتوا به فرهنگ ما نزدیک باشند، نگاه جشنوارهای به فیلمها نشود و همچنین سبب باعث ایجاد سرگرمی و نشاط سالم شود.
وی ادامه داد: سختگیریهایی در بخش بین المللی و ملی شده و اگر توجه کنید نمودی از آنها یک فیلم سرگرم کننده با زیر متن آموزنده و کاملا صحیح مطابق با الگوهای خانواده را در تعداد زیادی از فیلمها میبینید.
منبع: تسنیم
ارسال دیدگاه
Warning: Attempt to read property "comment_approved" on null in /home/doreha/domains/koodakpress.ir/public_html/wp-content/themes/Jam_News/comments.php on line 35