عوارض خطرناک بوسیدن لب نوزاد و کودک
سیستم ایمنی بدن نوزاد مانند بزرگسالان نیست، و نوزاد در این سنین در مقابل برخی باکتریها و ویروسها آسیبپذیر است.
به گزارش کودک پرس ، بارها و بارها در مورد بوسیدن نوزادان هشدارهای از سوی متخصصان داده شده است و برای شفاف سازی این هشدارها علت نیز بیان شده اما چقدر به آن اهمیت می دهیم ؟ از نوزادی که با بوسه از دچار آنفولانزا و مرگ شد تا نوزاد دیگری که تا آخر عمر به بیماری ایدز مبتلا گشت تنها مواردی از عوارض بوسیدن کودکان کم سن و سال است ؛ در ادامه ی بحث خطرات بوسیدن نوزاد و کودکان خردسال یکی از متخصصان دندان پزشکی در مورد تاثیرات مخرب این رفتار روی دندان ها و سلامت دهان گفت . دکتر ریچارد مارکس به والدین در مورد فوت کردن غذا و استفاده از کارد و چنگال بچه ها به طور مشترک هشدار می دهد و تاکید می کند که از بوسیدن لب نوزاد و کودک خودداری کنند.
عوارض بوسیدن لب کودک چیست؟
دیوید بکهام، کتی پرایس و اولیویا وایلد تنها سه پدر و مادری هستند که به خاطر بوسه به لب کودکانشان، مورد انتقاد قرار گرفته اند. حالا بحث در حوزه بهداشت و درمان قرار گرفته و یک دندان پزشک با نگرانی در مورد بوسیدن لب های کودک وارد بحث شده است به خصوص اگر دندان های کودک هنوز رشد نکرده باشند.
براساس اظهارات دکتر ریچارد مارکس، دندان پزشک مشهور ، دندان های بچه قادر به مبارزه با اثرات مخرب باکتری ها نیستند و این باعث می شود نسبت به عفونت آسیب پذیر شوند.
دکتر مارکس مستقلا بیان کرد :دندان های کودکان نسبت به جوانان عاج و مینای متفاوتی دارد ، مینای دندان کودکان بسیار نازک است و به اندازه مینای بزرگ سالان قوی نیست ، بنابراین به احتمال زیاد با هرگونه تماس با باکتری ها خیلی زود می پوسد .”
او هشدار می دهد والدین باید مراقب انتقال بزاق دهنشان به دهان کودک باشند چون باکتری های استرپتکوس از بزرگسال به کودک منتقل می شود . این باکتری باعث پوسیدگی دندان بچه می شود و روی بافت و زبان بچه تاثیر می گذارد حتی قبل از اینکه دندان رشد کند ؛ بنابر گفته دکتر مارکس بچه ها با این رفتار اشتباه بزرگترها می توانند آنفولانزا ، سرما خوردگی ، ویروس هایی مثل تب خال بگیرند.
او همچنین توصیه می کند والدین تلاش کنند کارد و چنگال و قاشق را با فرزند خود مشترک استفاده نکنند غذایشان را فوت نکنند و یا لبهای آن ها را نبوسند. او اضافه می کند:” کودک را به طور مرتب به دندان پزشکی ببرید ( آن ها می توانند تا شش ماه بعد از اولین دندان به دندان پزشکی مراجعه کنند ).
ارسال دیدگاه
Warning: Attempt to read property "comment_approved" on null in /home/doreha/domains/koodakpress.ir/public_html/wp-content/themes/Jam_News/comments.php on line 35