کارگردان فیلم ‘لالا کن’: سینمای کودک مانند منطقه جنگی است
کارگردان فیلم ‘لالاکن’ گفت: عرصه سینمای کودک و نوجوان مانند منطقه جنگی است که باید برای حفظ آن مبارزه کرد.
به گزارش کودک پرس ، مصطفی قربانپور در نشست رسانه ای این فیلم در سینما چهارباغ اصفهان افزود: هنوز فیلم قبلی من در باره کودکان برغم گذشت 9 سال از ساخت آن، اکران نشده است.
وی با بیان اینکه مخاطب فیلم ‘لالاکن’، هم کودک و هم خانواده است، اظهار داشت: پیام این فیلم به بزرگترها این است که به اتفاقات پیرامون خود توجه کنند.
قربانپور ادامه داد: کودکان به رفتار پدر و مادرشان توجه زیادی دارند و از آنها درس می گیرند و به عنوان مثال اگر پدر دروغی بگوید، فرزندش نیز دروغ گفتن را از او می آموزد.
کارگردان فیلم ‘لالاکن’ گفت: رویاهای امروز بچه های ما بسیار غم انگیز است و نزد آنها بجای اسطوره هایی همچون رستم و امثال آن، شخصیت فیلم های بیگانه، جای آنها را گرفته اند.
وی ادامه داد: در این ‘لالا کن’، ما می خواستیم رفتار بد دیگران و تاثیر آن بر کودکان را نشان دهیم.
وی افزود: تولید این فیلم در بهمن 96 پایان یافت اما تدوین آن با مشکل روبه رو و فیلم سه بار تدوین شد.
قربانپور گفت: در این اثر تلاش کردم هم به بیان مشکلات بپردازیم و هم از طریق جاذبه هایی مانند موزیکال شدن فیلم، آن را برای کودکان جذاب کنم.
سی و یکمین جشنواره بین المللی فیلم های کودکان و نوجوانان اصفهان، پنجشنبه شب هفته گذشته با حضور شماری از شهروندان، علاقه مندان و مسئولان در میدان امام حسین(علیهالسلام) اصفهان آغاز شد.
در این جشنواره 86 فیلم در بخش های رقابتی بین الملل و سینمایی نمایش داده می شود.
قرار است هشت فیلم پویانمایی از هشت کشور در بخش بین الملل سی و یکمین جشنواره بین المللی فیلم های کودکان و نوجوانان با یکدیگر رقابت کنند.
پردیس های سینمایی چهارباغ، فلسطین و ‘سیتی سنتر’ اصفهان، به نمایش فیلم های سی و یکمین جشنواره بین المللی فیلم های کودکان و نوجوانان اختصاص داده شده است.
این جشنواره به دبیری ‘علیرضا رضاداد’ تا چهاردهم شهریور 97 در شهر اصفهان در حال برگزاری است.
منبع: ایرنا
ارسال دیدگاه