برپایی دوازدهمین دوره جشنواره دانش‌آموزی فیلم دفاع‌مقدس با مشارکت ۳۲هزار نوجوان زلزله‌زده

دوازدهمین دوره جشنواره دانش آموزی فیلم دفاع مقدس به مدت ۲ هفته با حضور جمعی از هنرمندان و نویسندگان در مناطق زلزله‌زده کرمانشاه برگزار شد.

به گزارش کودک پرس، به همت و همراهی عده‌ای از هنرمندان سینما و جانبازان و قهرمانان دفاع مقدس و اهل هنر، در دومین سالگرد شهادت شهید والامقاوم سعید سیاح طاهری، دوازدهمین دوره جشنواره شاد دانش آموزی فیلم دفاع مقدس به مدت دوهفته و در دو سانس صبح و بعدازظهر در تمامی مناطق شهرها و روستاهای زلزله زده  سرپل ذهاب (سه روز)، قصرشیرین (دو روز)، گیلانغرب (دوروز)، دالاهو(یک روز)، ثلاث باباجانی (دو روز) برگزار گردید.

 

هنرمندان شرکت کننده در این جشنواره عبارت بودند: از فاطمه معتمد آریا، مالک سراج، کوروش سلیمانی، سید علی صالحی، محمدرضا هدایتی،  سعید داخ، علی رضا مسعودی (مشهدی)، بهزاد کریمی(طنزپرداز صحنه‌ای) و حسین دهباشی (روزنامه نگار  و مستندساز) و دکتر سالار عبدو (مدرس دانشگاه نیویورک).   از قهرمانان دفاع مقدس که کتاب‌هایشان توسط هنرمندان و در حضور  خود شخص آنان به دانش آموزان شرکت کننده معرفی شدند می‌توان به ملاصالح قاری (شخصیت معروف کتابی به همین نام و نیز کتاب آن بیست و سه نفر)، سیده زهرا حسینی (راوی و قهرمان کتاب دا)، نورالدین عافی (راوی و قهرمان کتاب معروف نورالدین پسر ایران)، فرنگیس حیدر پور (راوی و قهرمان زن کتاب فرنگیس) اشاره کرد که همراه با هنرمندان به صحنه رفته و ضمن الهام بخشی به نوجوانان و جوانان شرکت کننده برای بالابردن صبر و استقامت در برابر مشکلات و یاداوری گذرا بودن این وضعیت  با آنان به شادی و دست افشانی در سالن‌هایی میپرداختند که کاملا مزین به عکس شهدای هر منطقه بود.

 

بعد از مراسم متناسب با جنسیت معلمان کتاب‌های این قهرمانان به تمامی معلمان حاضر در برنامه هدیه داده می‌شد و آنان تشویق می‌شدند که این کتابها را خوانده و برای دانش آموزانشان روایت کنند.   در این جشن به‌جز اهدای وسایل ضروری تحصیل به همه دانش آموزان، به بیش از دوهزار نفردختران سرپل ذهاب نیز عروسک اهدا شد.  در این مراسم که با شعرخوانی فی البداهه مالک سراج و محمد رضا هدایتی همراه بود، تمامی شرکت کنندگان با تکان دادن پرچم مقدس کشورمان با آنان همراهی کرده و به شادی می‌پرداختند.

 

از دیگر نکات بارز این جشنواره ترابری اکثریت دانش آموزان روستایی مدارس طبق برنامه بود که برخلاف دیگر برنامه‌های فرهنگی باعث حضور با طراوت این عزیزان در جشن‌های شهرهای خود و شکستن احساس رها شدن ونادیده گرفته شدن آنان در اینگونه برنامه‌های بزرگ شده بود.  خوشبختانه تاثیر این برنامه‌ها چنان بود که همگی شهرهای مناطق زلزله زده  درخواست تمدید و تکرار اینگونه برنامه‌ها در ماه‌های آتی را حتی برای خانواده‌های این مناطق داشتند.

لازم به ذکر است که شهید سعید سیاح طاهری بنیانگذار اصلی این جشنواره مردمی بود که در هر موقعیتی در مناطق محروم و بویژه مصیبت دیده با کمک هنرمندان و قهرمانان معروف دفاع مقدس به یاری فرهنگی نوجوانان و مردم این نواحی می‌پرداخت و جشنواره دوازدهم دانش آموزی نیز در سالگرد شهادت این بزرگمرد و به یاد آن اسوه،  در مناطق زلزله زده کرمانشاه به انجام رسید.

 

از پشتیبانان و یاوران کمک کننده این جشنواره می‌توان به حوزه هنری، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، معاونت سینمایی وزارت ارشاد، ستادکل نیروهای مسلح، آموزش و پرورش استان کرمانشاه، سپاه نبی اکرم (صلی‌الله علیه و آله و سلم)، سازمان تبلیغات اسلامی و دانشکده سینما تئاتر دانشگاه هنر تهران اشاره کرد.