چرا باید به کودکان لبنیات بدهیم؟

محققان علوم پزشکی فرانسه با تحقیق روی ۴ هزار و ۳۷۴ فرد در دهه ۱۹۳۰ دریافتند تا سال ۲۰۰۵ سی و چهار درصد آنان معادل ۱۴۶۸ نفر آنان مردند که ۳۷۸ مورد بر اثر بیماری های کرونر قلبی جان باختند و ۱۲۱ نفر نیز بر اثر سکته مغزی مردند.

به گزارش کودک پرس، بررسی ۶۵ ساله مطالعه دهه ۱۹۳۰ که روی بیش از ۱۳۰۰ خانواده انگلیسی و اسکاتلندی صورت گرفته نشان می دهد کسانی که شیر ، پنیر و کره مصرف می کردند کمتر در معرض خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی هستند.عوامل خطرزای قلبی در کودکی فعال می شود ولی شواهد آنها درسنین بالاتر خود را نشان می دهند.

محققان علوم پزشکی فرانسه با تحقیق روی ۴ هزار و ۳۷۴ فرد در دهه ۱۹۳۰ دریافتند تا سال ۲۰۰۵ سی و چهار درصد آنان معادل ۱۴۶۸ نفر آنان مردند که ۳۷۸ مورد بر اثر بیماری های کرونر قلبی جان باختند و ۱۲۱ نفر نیز بر اثر سکته مغزی مردند.محققان دریافتند: بین مصرف لبنیات سرشار از کلسیم و دیگر عوامل مرگ و میر ارتباط معنی داری وجود ندارد.از نکات جالب این تحقیق ارتباط بین مصرف لبنیات در کودکی و کاهش بسیار جدی میزان سکته مغزی بود.سکته مغزی یک آسیب حاد مربوط به سیستم عصبی است که در آن ، جریان تامین کننده مواد مغذی و اکسیژن قسمتی از مغز قطع و عملکرد عصبی ناحیه آسیب دیده مختل می شود.قطع جریان خون معمولا در شریان ها اتفاق می افتد ، اما وریدها را نیز درگیر می کند.به طور متوسط هر ۴۵ ثانیه یک سکته مغزی اتفاق می افتد و هر سه دقیقه یک نفر را می کشد.از هر ۵ مرگ ناشی از سکته مغزی ۲ مورد در مردان و ۳ مورد در زنان اتفاق می افتد.عوامل خطراین بیماری شامل افزایش سن ،افزایش فشارخون ، دیابت ، کلسترول بالا و کشیدن سیگار است .