اجرای طرح تغذیه سالم در مهدهای کودک سر پل ذهاب
به گزارش کودک پرس، رئیس اداره بهزیستی سر پل ذهاب گفت : دوران کودکی مهمترین دوره شکل گیری الگوهای غذایی مناسب درافراد جامعه است و باید از همان کودکی فرهنگ استفاده از غذاهای سالم و مناسب درافراد نهادینه شود.
بهمن بوچانی از اجرای طرح آموزش تغدیه سالم در مهدهای کودک سر پل ذهاب خبر داد و گفت: توجه به تغذیه سالم در مهد کودک ها و مدارس ضروری است زیرا الگوی غذایی بچه ها در دوران کودکی شکل می گیرد.
وی تامین بخشی از نیازهای تغذیه ای کودکان، افزایش آگاهی آنها در زمینه آشنایی با گروههای غذایی، میان وعده های غذایی مناسب، بررسی وضعیت رشد کودکان و نیز ارتقای آگاهی خانواده ها در زمینه تغذیه و رشد کودک را از دیگر اهداف اجرای این طرح عنوان کرد.
رئیس اداره بهزیستی سرپل ذهاب بیان کرد: به همین منظور طرح آموزش تغذیه سالم در 14 مهد کودک شهر و روستا برگزار شده است و کارشناسان در ابتدا به کودکان زبان ساده، نقاشی، تصویر و فیلم غذاهای سالم را به کودکان آموزش دادند و خواستار آوردن غذاهای خانگی و میان وعده سالم و میوه برای تغذیه در مهد توسط کودکان شدند.
بوچانی در پایان افزود: بنابراین مهد کودک ها و مدارس بستر مناسبی برای ارائه آموزش مناسب برای تغذیه سالم می باشند.
منبع: مرصاد
ارسال دیدگاه
Warning: Attempt to read property "comment_approved" on null in /home/doreha/domains/koodakpress.ir/public_html/wp-content/themes/Jam_News/comments.php on line 35