آبادان، دزفول، اندیمشک و مسجدسلیمان دارای کودکان کار خیابانی زیادی هستند که تاکنون ۹۴۲ کودک در اهواز و این شهرستانها شناسایی شدهاند و خدماتی مختلفی به آنها ارائه میشود.
به گزارش کودک پرس ، مدیرکل بهزیستی خوزستان در جلسه شورای اجتماعی استان که در اهواز برگزار شد، بحث آسیب های اجتماعی حوزه کودکان را سه حوزه کودکان کار، خیابانی و متکدی برشمرد و اظهار کرد: مدتی است سازمان بهزیستی استان، طرح حمایتی آموزشی از کودکان کار و خیابانی را با همکاری سمن ها، فنی حرفه ای و علوم پزشکی در سطح شهرستان اهواز اجرا کرده است و معتقد هستیم که استمرار آن مشکلات بسیاری از این کودکان را حل خواهد کرد.
غلامرضا صدیقی راد درخصوص طرح حمایتی آموزشی از کودکان کار و خیابانی خوزستان بیان کرد: این طرح در گام نخست در محدوده کیانپارس تا پل چمران که بیش ترین استقرار کودکان کار را دارد، اجرا و تنها 94 کودک در خیابان کیانپارس شناسایی شد.
وی ادامه داد: مشکلات شدید کودکان کار، کودکی کردن را از آن ها گرفته است بنابراین باید راهبرد ما این باشد که فرصتی برای این کودکان ایجاد کنیم تا کودکی کنند.
صدیقی راد خاطرنشان کرد: مراکز درمانی هزینه های زیادی برای درمان کودکان خیابانی طلب می کنند که باید در این خصوص تمهیداتی اندیشیده شود.
مدیرکل بهزیستی خوزستان با اشاره به گام دوم طرح حمایتی آموزشی از کودکان کار و خیابانی خوزستان اذعان داشت: در مرحله دوم، 105 کودک درگیر آسیب های اجتماعی تا محدوده چهارشیر و کوی نفت شناسایی شدند که در حال حاضر خدمات مختلفی به این کودکان و خانواده های آن ها ارائه می شود؛ ضمن این که برای این کودکان و اعضای خانواده آن ها نیازسنجی صورت گرفت و برای کار آموزش دیدند.
وی اضافه کرد: در ادامه، طرح حمایتی آموزشی از کودکان کار و خیابانی خوزستان در چهار شهرستان چالش برانگیز در بحث کودکان کار اجرا و کودکان آسیب پذیر این شهرستان ها شناسایی شدند.
صدیقی راد خاطرنشان کرد: بیش از 942 کودک کار و خیابانی در شهرهای اهواز، آبادان، دزفول، اندیمشک و مسجدسلیمان شناسایی شده است که اگر همه دستگاه های متولی کمک کنند، می توانیم تا پایان سال وجود کودکان کار و خیابانی در این شهرها را با کارهای فرهنگی رفع کنیم.
منبع: شوشان
ارسال نظر