معاون اجتماعی سازمان بهزیستی کشور گفت: در مجموع بیش از هزار کودک مجهول الهویه در مراکز بهزیستی سراسر کشور به سر میبرند اما اینگونه نیست که این کودکان دائم مجهولالهویه بمانند.
به گزارش کودک پرس ، حبیب الله مسعودی فرید افزود: بسیاری از این کودکان از حالت افراد مجهول الهویه خارج می شوند و هویت پیدا می کنند.
وی خاطرنشان کرد: کودکی که به عنوان مجهول الهویه وارد سیستم بهزیستی می شود، بعد از سه تا چهار ماه شناسنامه می گیرد و از فهرست کودکان مجهول الهویه خارج می شود.
* والدین 90 درصد کودکان بهزیستی مشخص است
معاون اجتماعی سازمان بهزیستی کشور گفت: تقریبا بیش از 90 درصد کودکان مراکز بهزیستی، پدر و مادر شناخته شده دارند.
مسعودی فرید اظهار داشت: بسیاری از کودکان در مراکز بهزیستی هویت دارند؛ برخی از آنها ممکن است پدرشان مشخص نباشد یا اینکه هویت آنها کاملا معلوم نباشد که هویت دار شدن آنها فرآیند کاری خود را دارد. به طور مثال باید در قوه قضاییه اثبات نسب شود تا بتوان برای آنان شناسنامه صادر و خدمات به آنان ارائه کرد.
* ورودی کودکان مجهول الهویه به مراکز بهزیستی کم شده است
معاون اجتماعی سازمان بهزیستی کشور گفت: تعداد کودکان مجهول الهویه ای که وارد سیستم بهزیستی می شوند، کمتر شده است اما فرآیندهای اخذ شناسنامه برای آنان ممکن است زمان بر باشد.
مسعودی فرید افزود: مادر تعدادی از این کودکان مشخص است زیرا در خانواده دارای اعتیاد متولد شده، اما پدر آنها مشخص نیست و ممکن است پدری که مادر ادعا می کند پدر کودک است، واقعا پدر او نباشد و هویت یابی کودک به راحتی اتفاق نمی افتد.
وی خاطرنشان کرد: برای این کودکان باید شناسنامه به نام مادر صادر شود یا اینکه از نام پدر فرضی استفاده شود و شناسنامه برای آنها صادر کرد.
منبع: ایرنا
ارسال نظر